Tipuri de barbati fatali de care sa te feresti

1
De Maria Dima
27 iul. 2019

Nu ies des in cluburi si nu ma dau in vant dupa petreceri. Insa, de fiecare data cand ajung intr-un loc de genul, nu pot sa nu observ modul in care relationeaza lumea, in speta barbatii. Sunt anumite de tipologii de barbati de care ar trebui sa te feresti, care nu s-au schimbat de secole si pe care-i vezi de la o posta.

Nu sunt nici fan de etichete puse oamenilor pe care nu-i cunosc.

Insa, in aceste contexte sociale, e usor de vazut grupul strans de tipi tineri care incearca cu disperare sa agate ceva. Pe cel care dupa 2 beri isi da camasa jos si da vina pe ultimul pahar in plus. Pe cel total inabordabil, care are “alpha-male” tatuat pe toata fata.

Asta in timp ce exista mereu niste tipi simpatici, cu bun simt, care vorbesc normal cu lumea din jur. Trateaza femeile cu respect si cu cate o glumita de bun gust si reusesc sa-i impresioneze in mod natural pe toti cei pentru care baietii mentionati anterior se umfla in pene. E de-a dreptul amuzant!

Dincolo de asta, mereu sunt atenta la tipologii de care sa ma feresc. Deschid bine ochii la micile semne si detalii care dau in vileag tipurile de barbati cu care nu as vrea sa am de a face. Genul asta de partener nu mi-ar placea nicio secunda:

Player-ul (sau cum ar zice bunica, gagicar de moda veche)

Atatea denumiri moderne, care mai de care demna de un articol separat: Bad boys, ladies men, players, playboy. 

Pe scurt: barbati interesati de cantitate, nu calitate. Cei care se lauda cu cuceririle lor de Casanova, cu aventurile si amantele lor, crezand ca sunt castigatori la puncte. Cei care cersesc atentie si cred ca asta e cool.

Sa fii acolo pentru cea de langa tine, sa fii deschis la schimbare si sa faci eforturi ca sa gasesti lucruri noi pe care sa le vezi sexy odata cu trecerea timpului – asta e magie adevarata, domnilor!

De ce femeile puternice sunt atrase de barbatii nepotriviti

Baiatul lu’ mama

Cei care nu ar face nimic care sa o supere sau prin care sa iasa din cuvantul mamei lor, chiar daca au trecut binisor de 30 de ani.

Tot aici intra cei care au nevoie ca cineva “sa-i ajute” cu treburile casnice, sa le gateasca, spele, curete. Barbatii aceia care nu ar atinge o oala pentru ca asta e “treaba de femei”.

Mai mult, un asemenea tip are niste probleme nerezolvate legate de asumarea responsabilitatii si de luarea deciziilor, asa ca niciodata nu ar putea sustine o femeie independenta. Nu are conceptul.

Cele 15 lucruri pe care le fac doar barbatii fideli

Atotstiutorul cu gandire inchisa

Nimic nu e mai periculos decat combinatia fatala intre un ego gigant si o lipsa totala de deschidere. Adevarul e ca merg perfect impreuna – cum sa ai nevoie de alte pareri, daca tu deja le stii pe toate??

“Calitatea” asta e cea care ma dezarmeaza total, atat la barbati, cat si la femei.

Traim niste vremuri atat de interesante, cu acces la tehnologie derivat din nastere deja, cu tineri de 17 ani care devin multi-milionari peste noapte. Daca nu esti dispus sa te adaptezi, sa evoluezi si sa profiti la maximum de orice sansa vine in calea ta, nici nu ma intereseaza cat de bine arati sau ce diplome de inginer intergalactic ai.

Baietii de bani gata

Stiu! Cine ar fi crezut ca unele femei fac cale intoarsa cand dau peste asa ceva?!

Nu sunt deloc impresionata de cati bani a reusit sa stranga taticul in cauza, asa ca nu sunt data pe spate de a cea de-a 3-a calatorie in jurul lumii pe care ai facut-o luna asta. Daca te lauzi cu masina ta inainte de a-mi stii numele, ce rost are sa ne chinuim reciproc?

Ce ma deranjeaza de fapt la aceasta categorie speciala de indivizi este ca nu cunosc valoare banului muncit. Le lipseste respectul pentru orice tip de munca si nu au ambitie. De obicei, trateaza femeile tot ca pe niste obiecte. Nu au un scop anume, nu au pasiuni si nu au de ce sa se straduiasca sa devina cineva daca numele de familie e de ajuns. Asadar, pentru mine sunt pur si simplu plictisitori.

Renunta la el si lasa loc iubirii adevarate. Daca spune aceste lucruri, nu merita inima ta!

Sa nu ne intelegem gresit, tipologiile de mai sus sunt deosebit de enervante si in cazul femeilor, cu derivarile de rigoare. Insa exceptiile care confirma regulile si oamenii care sparg tiparele sau sunt mereu dornici de schimbare sunt o adevarata sursa de inspiratie, aratandu-ne ca se poate! Eu mai am speranta, voi?

Foto: Jon Kortajarena pentru Moschino