3 tipuri de vampiri energetici care iti vor seca sufletul si cum sa te aperi de ei

1
De Cristina Tudor
19 feb. 2020

Vampirii energetici sunt la tot pasul. De multe ori acestia sunt deghizati in cei mai buni prieteni. Pentru binele tau, invata sa ii depistezi si sa iti protejezi sufletul de ei.

Exista cinci semne ca ai de-a face cu un vampir energetic – fie ca este vorba despre o relatie romantica, despre una de prietenie sau despre una intre membrii familiei:

– iti simti pleoapele foarte grele;
– esti cu starea de spirit la pamant;
– iti este greu sa comunici;
– te simti nelinistita sau deprimata;
– simti ca si cum cineva incearca sa te doboare.

Pentru a iti proteja energia, este important sa lupti impotriva acestor vampiri energetici. Urmatoarele strategii te pot ajuta sa identifici si sa te aperi de ei:

1. Vampirul energetic narcisist

Acest tip de vampir se pune intotdeauna pe primul loc. Totul se invarte in jurul lui, doreste atentie din partea oamenilor si este periculos pentru ca ii lipseste empatia si are o capacitate limitata de iubire.

Cum sa te protejezi: mentine-ti asteptarile scazute, este o persoana limitata emotional. Incearca sa nu te apropii prea mult de ea pentru ca nu iti va impartasi iubirea si vei avea de suferit.

2. Vampirul energetic victima

Acest vampir energetic este intotdeauna victima; lumea intreaga este impotriva lui. Chiar si atunci cand se confrunta cu o problema si tu oferi o solutie eficienta pentru a depasi situatia, va spune „Da, dar….” si va gasi o scuza pentru a nu folosi ajutorul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.