7 trasaturi de caracter prin care ii intimidezi pe cei din jur

1
De Cristina Tudor
29 ian. 2020

Uneori, modul in care ne comportam sau lucrurile pe care le spunem ii poate indeparta pe cei din jurul nostru.

Este posibil sa nu fii mandra de anumite trasaturi ale tale si sa iti doresti sa te schimbi. Sau, dimpotriva, le-ai putea vedea ca fiind ceva pozitiv, chiar daca prin asta schimbi modul in care esti perceputa de ceilalti.

E important sa fii constienta ca acele trasaturi i-ar putea intimida pe altii. Care sunt acestea?

Esti burtal de sincera

Sinceritatea este una dintre caracteristicile definitorii ale personalitatii tale. Iti place sa fii onesta cu oamenii, chiar daca uneori asta prespune sa spui un adevar dur prin care ai putea rani pe cineva. Simti ca este ceea ce trebuie sa faci. Mai degraba spui ce gandesti decat sa apelezi la minciuna.

Nu iti plac conversatiile de complezenta

Nu iti place sa-ti pierzi timpul cu discutii de complezenta, cum ar fi cele despre vreme sau oricare alt subiect deschis doar pentru a arata o latura prietenoasa si politicoasa.
Iti par total inutile si preferi sa discuti lucruri cu adevarat importante. Drept urmare, fie sari peste acest pas, fie nu vorbesti deloc cu oamenii cu care stii ca nu poti aborda subiecte captivante. Acesta este motivul pentru care ai putea fi considerata nepoliticoasa sau rece.

Nu tolerezi ignoranta

Desi tu esti deschisa si vrei sa inveti mereu lucruri noi, altii nu sunt intotdeauna dornici sa faca la fel. Asadar, atunci cand cineva este judecat, mai ales de catre cineva care nu este in masura sa o faca, te enervezi foarte tare.

Din aceasta cauza, incerci sa eviti acei oameni sau, in cel mai rau caz, s-ar putea sa iti pierzi cumpatul cu ei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.