Uneltele spirituale de care ai nevoie pentru a te elibera de frica de necunoscut si a incepe o noua viata

1
De Cristina Tudor
30 apr. 2020

Una dintre cele mai pregnante frici care a iesit la iveala in aceasta perioada este frica de necunoscut.

De la inceputul pandemiei, Daniela Nistor, ghid spiritual si autoare, ne-a sustinut neincetat pe noi toti cei afectati prin meditatii ghidate si materiale utile oferite cu generozitate in mediul online. Una dintre cele mai pregnante frici care a iesit la iveala in aceasta perioada este frica de necunoscut. In acest interviu, Daniela iti ofera unelte pe care sa le folosesti pentru a te elibera de aceasta frica si a te pregati pentru o noua viata.

Cum definesti necunoscutul?

Daniela Nistor: Vizual, percep necunoscutul ca pe un tunel intunecat care duce catre Lumina In fata lui, ca orice alt om, am emotii, nelinisti, angoase dar si curiozitate si deschidere. Chiar daca frica si ingrijorarea sunt firesti, este important sa ne amintim imediat faptul ca noi, inca din momentul conceptiei in calitate de suflete, ne conectam la acest necunoscut numit viata. Cu el ne reintalnim de nenumarate ori, de a lungul vietii si, de fiecare data, ii facem fata cu bine, devenind mereu mai puternici, mai intelepti, mai curajosi.

Necunoscutul este singura constanta a vietii, similar cu schimbarea, manifestata peste tot in natura: zi, noapte, anotimpuri, varsta cu schimbarile ei, nastere, moarte.

Aud frecvent ca viata noastra nu va mai fi niciodata ca inainte. Care este oportunitatea pe care ne-o ofera necunoscutul in aceasta perioada?

Daniela Nistor: In aceasta perioada in care emotiile, in special cele negative, sunt potentate de ceea ce se intampla in jur, viata ne ofera si oportunitati nenumarate. Una dintre ele este aceea de a alege la ce invitatie sa raspundem si cum sa raspundem. In acest moment din viata mea pot spune DA lucrurilor care ma sustin ca vibratie si cresterii increderii in viata, alegandu-le sau le invitandu-le in realitatea si manifestarea mea, afirmandu-le.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.