Julianne Moore a renuntat la tocuri dupa pandemia de COVID-19

1
De Maria Constantin
5 iun. 2021

Actrita este pregatita pentru intoarcerea la normalitate. Dar sunt unele lucruri pe care nu si le-ar mai dori inapoi – de exemplu, chinul provocat de tocuri.

Julianne Moore abia asteapta sa revina la viata normala, insa nu este dispusa sa se intoarca la tot ce era normal inainte de pandemie. Actrita in varsta de 60 de ani a dezvaluit in talk show-ul matinal „Live with Kelly and Ryan” ce anume nu-si mai doreste din viata ei diinainte de pandemie: „Am renuntat la tocuri”, i-a spus ea gazdei sale, Ryan Seacrest, si invitatei acestuia, Ali Wentworth.

Marturisirea vedetei a fost primita cu aplauze si l-a facut pe Seacrest sa rada cu pofta. Wentworth a fost de acord cu ea: „Sunt ca un manz care invata sa mearga cu astea”, a spus aceasta, aratand spre tocurile pantofilor sai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Julianne Moore (@juliannemoore)

O noua speranta

Julianne Moore a reusit sa-si umple timpul anul trecut, adoptand si un catelus, scrie People. In noiembrie, actrita si sotul ei, Bart Freundlich, au primit un nou membru al familiei, un labrador pe care il chema Cherry si caruia i-au schimbat numele in Hope (Speranta).

Actrita distinsa cu premiul Oscar a explicat pe Instagram ca s-a inscris pe lista pentru a adopta un caine de la adapostul Gimme Shelter Animal Rescue, o organizatie non-profit din Long Island, New York. Dupa cateva zile, Michelle, o angajata a adapostului, a sunat-o si i-a spus ca inscrierea sa pe lista de adoptii a fost acceptata.

„Michelle a observat in actele noastre ca am avut un labrador pe care il chema Cherry si care a murit acum doi ani”, a povestit vedeta.

Secretele lui Julianne Moore pentru piele frumoasa si corp de invidiat la 58 de ani

Cand cei doi s-au simtit din nou pregatiti pentru a adopta un alt caine, desi se gandeau sa preia un exemplar adult, nu un pui, Michelle i-a zis ca aveau un labrador femela de 12 saptamani, pe care il chema Cherry. Catelul fusese preluat de adapost de la o adresa situata la 15 minute distanta de casa actritei.

„Puiul era dragut si prietenos, il chema Cerry, asa ca am simtit ca ne era menit. Am luat-o acasa si am numit-o Hope, pentru ca a fost o zi plina de speranta”, a povestit vedeta.

„Le suntem recunoscatori tuturor celor care ne-au daruit-o – iubesc aceasta organizatie, daca sunteti in cautarea unui caine special, trebuie sa stiti cat de mult au grija de cei pe care ii salveaza”, a adaugat actrita. „Suntem tare norocosi sa avem Speranta noastra”, a incheiat Moore.

Urmatoarele filme cu Julianne Moore

Pe plan profesional, actrita se pregateste pentru cateva premiere in acest an. Cel mai recent serial in care joaca, „Lisey’s Story”, un thriller bazat pe bestsellerul lui Stephen King, va fi lansat vineri pe AppleTV+.

Julianne Moore va putea fi vazuta anul acesta si in adaptarea cinematografica a musicalului „Dear Evan Hansen”, alaturi de Ben Platt, Kaitlyn Dever, si Amy Adams.

Foto: Getty Images.