Jennifer Aniston a rupt relatia cu cativa oameni apropiati din cauza vaccinarii: „Mare pacat“

1
De Maria Constantin
8 aug. 2021

Actrita este nemultumita de modul in care decurge campania de vaccinare in Statele Unite.

Ingrijorata de ritmul lent al vaccinarii in SUA si de succesul pe care il au grupurile de antivaxxeri, Jennifer Aniston a dezvaluit recent ca a trebuit sa rupa legatura cu unele persoane din cauza disputelor pe tema vaccinului impotriva COVID-19, scrie People.

„Inca exista un grup mare de oameni care sunt impotriva vaccinului si nu tin cont de date. Mare pacat”, a declarat actrita in varsta de 52 de ani intr-un interviu publicat de InStyle in editia din septembrie.

Frica si propaganda fac ravagii

„Am pierdut legatura cu cativa oameni cu care vorbeam saptamanal si care, din pacate, au refuzat sa se vaccineze sau nu au dezvaluit daca au fost vaccinati”, a continuat ea. Vedeta a adaugat ca, din motive de securitate medicala, fiecare profesionist din industria filmului ar trebui sa declare daca s-a vaccinat sau nu.

„Cred ca este obligatia ta morala si profesionala sa anunti, mai ales ca nu se fac teste in fiecare zi. E complicat, fiindca fiecare tine de parerea lui, dar multe opinii nu sunt bazate decat pe frica si propaganda”, a mai spus Aniston.

Apel pentru masca

Vedeta este o sustinatoare declarata a distantarii sociale si a celorlalte masuri de prevenire a raspandirii COVID-19. In luna iunie, Aniston a facut un apel catre cei 37,7 milioane de admiratori care o urmaresc pe Instagram sa poarte masca de protectie. „Aceasta recomandare simpla si eficienta a fost politizata in detrimentul vietilor oamenilor. Si asta n-ar trebui sa fie o dezbatere”, a scris actrita.

Jennifer Aniston a continuat sa faca apel la folosirea mastii de protectie, dezvaluind ca prietenul ei, Kevin, a fost internat in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.

„Ganditi-va macar la cei care au suferit din cauza acestui virus oribil”, a scris ea langa o imagine in care Kevin se afla pe patul de spital, conectat la aparatele medicale.

„Faceti-o pentru familia voastra. Si mai ales pentru voi. COVID afecteaza oameni de orice varsta”, a mai scris actrita.

„Am incredere in umanitate”

Vedeta din „Friends” a pus intarzierea reuniunii echipei din celebrul serial pe seama pandemiei si a distantarii sociale. Acest program special i-a adus o nominalizare la premiile Emmy, noteaza People.

Jennifer Aniston ironizeaza piesa vestimentara pe care a purtat-o cel mai des in „Friends“

„Din pacate, este foarte trist ca a trebuit sa schimbam din nou. Ne tot gandeam cum o sa facem reuniunea cu public. Nu-i o perioada sigura. Punct. Asta e concluzia. Nu este o perioada sigura ca sa facem asta”, a spus Aniston in august pentru Deadline.

Aniston a vorbit si pentru People despre pandemie, spunand ca i-a fost de mare ajutor sa mediteze in fiecare zi. „Cred ca am avut credinta la un nivel inalt. Si cred in umanitate, chiar daca e atat de descurajant uneori”, a marturisit ea.

Foto: Getty Images.