Vietile anterioare: Cum poti sa iti vindeci ranile trecutului

1
De Irina Constantin
1 iul. 2019

Atunci cand ti se intampla lucruri aparent inexplicabile, este timpul sa te uiti spre vietile tale anterioare.

Nu exista trecut si viitor, ci doar momentul prezent. Acesta este singurul in care poti actiona, singurul in care poti face alegeri. Daca este adevarat, inseamna ca vietile anterioare nu sunt chiar atat de departe precum ai putea crede.

Teoria conform careia ranile trecutului pot ramane active in viata curenta este exemplificata de fobii.

Cunosti, fara indoiala, acele frici aparent irationale, de necontrolat. Ele se declanseaza, la un moment dat in viata, sub cele mai diverse forme. Unii oameni se tem de apa, altii de spatii inchise, ba chiar si de anumite animale inofensive.

Astrologie: Afla care este Karma ta in functie de zodie

Astfel, daca ai o fobie, aceasta iti poate oferi cateva indicii despre adevaratul motiv al temerii tale. De-a lungul anilor, multe persoane au descoperit ca fobia lor le arata, de fapt, ca nu s-au vindecat complet de o trauma a trecutului.

Spre exemplu, o frica intensa si inexplicabila de ape adanci poate sugera o rana veche, legata de un accident acvatic, de o moarte prin inec sau o sperietura foarte puternica in acest sens.

Patternurile comportamentale – De unde provin?

Nu numai fobiile fac parte din ranile trecutului, dar si anumite patternuri comportamentale mai mult sau mai putin discrete.

Un pattern comportamental este un model functional dupa care ai tendinta sa actionezi in situatii complet diferite, deseori fara sa iti dai seama.

Asadar, daca faci aceleasi greseli in cariera, ajungi in aceleasi situatii neplacute in relatii sau pare ca repeti acelasi ciclu de erori la nesfarsit, ai putea avea de-a face cu rani din trecut care nu s-au vindecat.

Cum poti vindeca ranile trecutului?

Indiferent daca tu crezi in vieti anterioare sau nu, traumele trecutului trebuie sa fie vindecate, pentru a putea avea o viata lipsita de intamplari negative repetate sau patternuri care te impiedica sa traiesti asa cum vrei.

Mediteaza frecvent

Una dintre cele mai bune metode de a-ti analiza si vindeca ranile trecutului este meditatia. Cand te afli in acea stare zen, nicio intrebare nu pare absurda, iar raspunsurile vin la tine mai usor decat crezi.

Cum faci puterea subconstientului sa lucreze in favoarea ta

Relaxeaza-te, concentreaza-te asupra fricilor sau nelamuririlor tale, lasa-le sa se manifeste si observa-le. Vei vedea cum incepi sa le controlezi si sa le intelegi mai bine.

Lasa-ti intuitia sa lucreze si nu te teme de ea

Permite-i intuitiei tale sa iti vorbeasca atunci cand simte nevoia. De cele mai multe ori, ea apare sub forma acelei voci interioare de care te sperii sau careia ii spui sa taca.

Fiecare suflet pe care il intalnesti intra in viata ta din 3 motive cosmice

Lasa intuitia sa iti transmita ce are de spus si vei intelege imediat de ce este atat de importanta!

Fii prezenta in fiecare clipa a vietii tale

Cand traiesti in momentul prezent, nimic nu iti scapa neobservat. Acest lucru este valabil si pentru ranile trecutului.

Ori de cate ori observi ca te afunzi intr-un pattern sau intr-o trauma a vietilor anterioare, accepta situatia, respira adanc si elibereaza-te de ce nu iti mai serveste.

Trimite in lumina orice suferinta si repeta-ti ca numai tu decizi cum actionezi in aceasta viata.

Foto: Shutterstock.com