Jennifer Lopez foloseste aceasta mascara pentru volum atunci cand merge la evenimente

1
De Teodora Tirca
22 nov. 2020

Ochii vedetei nu au fost nicicand mai bine pusi in valoare! J. Lo are o noua mascara preferata.

Atunci cand vine vorba despre mascara, o aleg fara sa clipesc pe cea pentru volum. Consider ca genele voluminoase de la baza pun cel mai bine in valoare ochii, oferind un efect de conturare foarte expresiv. In plus, chiar si mascara pentru volum iti va oferi alungire.

8 cele mai bune mascara pentru volum (cu buget redus)

Mary Phillips, make-up artistul care s-a ocupat in ultima vreme de machiajele frumoasei Jennifer Lopez pentru evenimente, adora sa puna in valoare ochii intr-un mod subtil, feminin. Ei ii place sa dea impresia unor ochi mai mari, insa foloseste tonuri naturale de bronz si maro cald, apoi se bazeaza in principal pe o mascara dramatica pentru a obtine acest efect de „bambi eyes”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mary Phillips (@maryphillips)

Mascara dramatica pe care ea a folosit-o pentru machiajul lui Jennifer de la People’s Choice Awards, care a avut loc pe 16 noiembrie (si care i-a adus artistei premiul Icon Award) este Pat McGratch Labs Dark Star Volumizing Mascara, un produs creat chiar de un make-up artist (celebra Pat McGrath), care ofera gene foarte negre si extrem de voluminoase chiar de la primul strat.

155 lei, patmcgrath.com

Din fericire, Pat McGrath livreaza si in Romania, asa ca iti poti comanda unul dintre produsele ei fabuloase daca vrei sa te rasfeti.

Mary Phillips a folosit si farduri de pleoape din paleta Bronze Seduction a lui Pat atunci cand a creat machiajul artistei. Asa cum spuneam, s-a concentrat pe nuante neutre, dar luminoase, care sa puna in valoare culoarea calda a ochilor vedetei.

Jennifer a purtat o rochie incredibila

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Machiajul ei cu ochi natural conturati si buze rosii, festive, s-a potrivit de minune cu rochia rosie Christian Siriano, in care a aratat absolut fermecator. Asa cum ne asteptam, si rosul ii vine bine vedetei care pare sa cucereasca toate privirile, orice ar purta.

Foto: Instagram/@maryphillips