7 nuante de oja pentru o manichiura clasica de mireasa

1
De Iulia Claudia Dumitru
26 iun. 2019

Daca in vara aceasta va fi marea zi pentru tine, iti recomandam cateva variante de tonuri de oja perfecte pentru o manichiura clasica de mireasa.

Cu aceasta paleta cromatica nu ai cum sa dai gres in ceea ce priveste alegerea lacului de unghii din ziua nuntii.

Asa cum ai planificat rochia de nunta, asa cum ai investit timp in alegerea unui machiaj de mireasa potrivit, asa cum totul este orchestrat, si micile detalii conteaza in crearea unui ansamblu perfect. De la cercei, pana la accesoriile de par, de la pantofi, pana la alegerea voalului si pana la felul cum iti faci unghiile cand esti mireasa.

7 nuante de oja pentru o manichiura clasica de mireasa

Iti recomandam aceste nuante clasice de oja daca esti mireasa, pentru un plus de eleganta, feminitate si rafinament. In plus, toate variantele de oja sunt rezistente, asa incat sa nu stai cu grija ca lucrurile vor fi altfel decat perfecte.

Roz-piersica prafuit

Cu atat mai mult potrivita pentru o manichiura clasica de mireasa de vara, acest ton de roz-corai este delicat si romantic. Si este o varianta fresh a clasicului nude ales de mirese.

Oja Sally Hansen, 34 lei

Roz pastelat

Pentru o manichiura clasica in ziua nuntii poti opta si pentru un acest roz suav, pastelat. Cu atat mai mult daca iti doresti un look minimal, curat, doua straturi din acest lac de unghii vor face ca unghiile sa para naturale, insa perfect finisate.

Oja Dermacol, 19 lei

Bleu-gri

Una dintre cele mai chic nuante pentru manichiura 2019 este acest ton gri-bleu. Merge de minune si la o rochie alba, dar si la ivoriu sau nude.

Oja Opi, 53,50 lei

Roz pal

Un roz pal, romantic, ca un bujor de mireasa incantata. Culoarea acestui lac de unghii clasic mai poate fi descrisa ca eleganta, cu un plus de romantism.

Oja Dior Vernis, 135 lei

Nude cu tenta trandafirie

Nici prea nude, nici prea roz, acest ton este potrivit pentru o manichiura clasica de mireasa. In plus, se potriveste pentru orice forma de unghie.

Oja Astor Quick & Shine, 7,99 lei

Roz

Daca am prezentat mai sus variante de lacuri de unghii ce pastreaza naturaletea unghiilor, adaugand un finish suav, stralucitor, iata si optiunea a doua! Aceasta oja roz va adauga un aspect roz intens, extra-glossy!

Oja Melkior, 29 lei

Roz-sampanie

Atat pentru nuntile in aer liber, cat si pentru cele in localuri sofisticate, un roz-sampanie, delicat poate fi optiunea ideala. Se potriveste cu orice schema cromatica ar avea nunta ta si confera un plus de senzualitate.

Oja Opi, 50 lei

Foto: Shutterstock.com