Miranda Kerr: secretele ei pentru un ten sanatos

1
De Cristina Tudor
2 sept. 2018

Nu-i asa ca v-ati uitat la poze cu Miranda Kerr de-a lungul anilor si v-ati intrebat cum reuseste sa arate la fel de bine? Modelul, mama si fondatoarea Kora Organics a dezvaluit pentru Women’s Health cum reuseste sa fie mereu fresh:

  1. Rutina pentru ingrijirea pielii are doar 2 pasi: Kora Organics Balancing Rose Mist si Kora Organics Noni Glow Face Oil. „Produsele Kora Organics nu sunt toxice si imi ofera rezultatele de care pielea mea are nevoie. Dimineata si seara imi curat fata, o umezesc si o hidratez, apoi folosesc uleiul de fata Noni Glow”, spune Miranda.
  2. Practica yoga. „Iubesc sa practic yoga si merg foarte mult pe jos – chiar daca e in jurul cartierului cand plimb cainii sau intr-o drumetie cu sotul meu, pentru a respira aer curat. Mereu ma simt mult mai bine dupa ce ma antrenez”.
  3. Stie secretul pentru a iesi bine in poze. „Totul tine de energie. Nu conteaza cat de frumoasa esti pe exterior, daca nu ai o energie buna, pur si simplu nu o sa-ti iasa”.
  4. Regula 80-20 i se potriveste. „Imi place regula de 80% – sanatos, 20% – rasfat. Daca poti sa faci o alegere optima, atunci fa-o, dar daca nu, nu te abtine. Cand aleg sa traiesc sanatos, beau un fresh din rucola, mar si multa menta – e usor de facut si delicios”.
  5. Nu subestimeaza puterea citatelor motivationale. „Chiar cred ca daca ne schimbam gandurile, putem schimba si realitatea in care traim. In fiecare zi imi spun: sunt lumina, iubire si fericire. Radiez iubire prin fiecare celula a corpului meu”.
  6. Da, ii plac cristalele. „De cativa ani imi place cuartul roz. Este linistitor si te incurajeaza sa te iubesti si sa te accepti. Toate produsele Kora Organics sunt infuzate cu aceasta piatra, ca sa creeze o experienta minte-corp-piele”.
  7. Ii place machiajul natural. „Sunt o mare fana RMS Beauty. Rose-Marie mi-e prietena de mult timp si impartasim aceeasi dragoste pentru produse organice si naturale.”
  8. Planifica totul. „Planific fiecare minut – de la intalniri pana la programarile la spa – pentru a face cat mai multe lucruri. Suna nebunesc, dar chiar ma ajuta sa ma ocup de tot!”

Foto: Instagram – Miranda Kerr