(P) 11 femei din satul Valea Parului sunt noile ambasadoare AVON ale frumusetii

1
De Roxana Dobrita
4 oct. 2018

Ce o face pe o femeie cu adevarat frumoasa? Cine stabileste regulile frumusetii? Raspunsul este unul complex si complicat, dar eu intotdeauna am crezut ca frumusetea este fix acel lucru care ne face unici.

Alunitele mele de pe obraz, pe care le detestam in adolescenta, dar pe care acum le accept ca parte unica a mea, ma fac frumoasa. Pistruii tai te fac frumoasa. Felul cum privesti atunci cand esti indragostita te fac frumoasa. Rujul acela pe care nu te induri sa-l arunci, desi s-a terminat, te fac frumoasa, pentru ca l-ai purtat la prima intalnire cu el.

Frumusetea e ceea ce decizi tu ca e frumos.

Pentru ca dupa cum bine spunea Jennifer Lopez, “frumusetea nu e in ochii privitorului; frumusetea e cand iti dai seama ca tu esti privitorul, pe tine trebuie sa te convingi ca esti frumoasa.” Tocmai de aceea m-am bucurat atunci cand am aflat ca AVON a luat o decizie neconventionala in acest sens: au hotarat sa sarbatoreasca frumusetea din mediul rural – acea frumusete atat de pura, care n-a facut cunostinta cu aplicatiile cu filtre pentru selfie-uri.

Potrivit datelor facute publice de Institutul National de Statistica, aproximativ 50% dintre femeile din Romania traiesc in mediul rural. De multe ori frumusetea lor trece neobservata la scara larga, dar AVON s-a hotarat sa schimbe tiparele si sa creeze primul salon pop-up de frumusete… la tara!

11 femei din Valea Parului, un sat din judetul Buzau, comuna Beceni, au devenit astfel ambasadoare AVON si au fost rasfatate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar si o sedinta foto profesionista. Te invitam sa faci cunostinta cu ele in expozitia foto digitala care le este dedicata si prin care AVON isi propune sa le celebreze frumusetea naturala, reala).

Vezi rezultatele transformarilor de look in galeria de mai jos!

Foto: PR