(P) AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Parului

valea parului
1
De Teodora Tirca
4 oct. 2018

Frumusetea nu exista intr-un loc anume si nici nu vorbeste o anumita limba. Tu, oricine ai fi si oriunde te-ai afla, aduci frumusete in lume prin vocea ta unica. AVON a pus un zambet pe buzele fiecarei femei din satul Valea Parului.

Conform datelor oferite de Institutul National de Statistica, aproximativ 50% dintre femeile din Romania traiesc in mediul rural. Sunt mame dedicate, surori iubitoare, sotii intelegatoare si, in primul rand, femei puternice care muncesc din greu fara sa se planga si care de multe ori nu au timp sau resurse pentru a se gandi la frumusetea lor.

E drept ca ce-i frumos vine din interior, insa stim prea bine ca micile rasfaturi pe care ni le oferim (o vizita la coafor, o masca de par luxurianta sau o crema de corp care miroase a spa) ne dau incredere si ne ajuta sa ne reconectam cu corpul nostru, care are nevoie in primul rand de iubirea noastra.

Ei, bine, in Valea Parului, satul din judetul Buzau, comuna Beceni, toate femeile erau coafate sambata trecuta, dupa ce AVON a preluat initiativa de a transforma acest loc minunat in zona zero a frumusetii.

Echipa AVON a luat in grija frumusetea parului femeilor din sat, organizand pentru ele primul salon pop-up de beauty.

In curtea Caminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate varstele au fost rasfatate de o echipa completa de 25 de stilisti, care au oferit coafuri si sfaturi de ingrijire a parului.

Mai mult, AVON a amenajat si un studio foto profesionist la fata locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-si celebra frumusetea. Iar pentru a asigura frumusetea parului si acasa, femeile din sat au primit cadou peste 1000 de produse de par din gama Advance Techniques.

Cand vine vorba despre frumusete, invatam lucruri noi in fiecare zi, mai ales ca apar mereu noi tehnologii si produse care livreaza rezultate la care nu visam acum 20 de ani. Asa ca educatia in frumusete este importanta si ne motiveaza sa avem mai multa grija de noi, bonusul suprem.

Femeile din satul Valea Parului s-au bucurat si de ateliere educative in care specialistii prezenti la fata locului au oferit sfaturi de ingrijire a parului, dar si cursuri de business & dezvoltare a carierei sustinute de reprezentanti AVON.

In plus, AVON a oferit o transformare completa pentru 11 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, si care au fost rasfatate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar si o sedinta foto profesionista. AVON va organiza o expozitie foto digitala dedicata, in care va celebra frumusetea femeilor din satul Valea Parului. Te invitam sa faci cunostinta cu ele prin intermediul acestor fotografii minunate!

Evenimentul AVON pentru Valea Parului si-a propus sa le transmita femeilor de pretutindeni ca frumusetea nu are loc sau varsta si ca o poti gasi oricand, acolo unde nici nu te astepti: un motto valabil in toate aspectele vietii noastre, pe care il vom adopta cu inima deschisa.

Aceasta initiativa m-a pus pe ganduri.

Luata pe sus de evenimentele in care sunt implicata in viata mea de zi cu zi, nu m-am gandit niciodata cu adevarat la faptul ca multe femei din tara noastra nu au acces la toate acele produse fara de care eu nu-mi pot imagina rutina zilnica si ca in zilele in care se simt mai putin increzatoare, asa cum i se intampla inevitabil fiecareia dintre noi, poate ca nu au timp sau alte resurse pentru a-si asterne pe buze rujul preferat, care sa reinvie increderea in propria feminitate.

De aceea, mesajul transmis de AVON m-a facut sa zambesc si sa le admir pe toate acele femei puternice si frumoase care, cu aceasta ocazie, si-au celebrat feminitatea. Si sper ca vor continua sa o faca, in fiecare zi.

Foto: PR