Produsul de beauty care a fost inventat gratie lui Keanu Reeves

1
De Roxana Dobrita
11 sept. 2020

Totul s-a intamplat acum 10 ani, in cadrul unei cine la care a participat actorul.

Daca credeai ca Keanu Reeves este singurul barbat 100% bun ramas pe planeta, n-ai fi departe de adevar, daca e sa fim sincere. Dar actorul e o enigma si, nu am fost surprinse sa descoperim un alt detaliu surprinzator in ceea ce-l priveste.

Poate nu-l asociezi pe actorul din Matrix si din comediile romantice ale anilor nouazeci cu industria de frumusete, dar se pare ca Reeves a fost, de fapt, inspiratia din spatele unuia dintre cele mai populare produse de frumusete din lume.

5 lectii de viata pe care le poti invata de la Keanu Reeves

La o cina care a avut loc acum 10 ani…

Keanu si-a marturisit frustrarea cauzata de faptul ca nu reusea sa gaseasca o metoda prin care sa-si asigure un look impecabil si tineresc intr-un timp relativ scurt – mai ales cand avea de mers la castinguri. Glenn si Shannon Dellimore, gazdele acelei cine si viitoarele fondatoare ale brandului Glamglow, l-au ascultat si asa s-a nascut produsul cheie al companiei – masca YouthMud.

Masca tratament pentru stralucire, 149 lei, sephora.ro

Un hibrid intre masca si exfoliant…

YouthMud a fost menit sa actioneze ca un tratament cosmetic atunci cand nu ai timp sa mergi la spa. Partea cea mai buna e ca nu ai nevoie decat de 10 minute pentru a obtine rezultatele pe care ti le-ar livra cosmeticiana. Imediat dupa lansarea produsului, celebritati precum Kate Hudson, Chrissy Teigen, Miley Cyrus si January Jones au inceput sa-l foloseasca frecvent.

Desi YouthMud a fost initial creat pentru a fi folosit de modele in backstage, inainte de prezentarile de moda, brandul a cedat presiunii si intr-un final l-au lansat si pentru publicul larg, in 2011, devenind instant bestseller Sephora.

Daca nu esti convinsa de eficienta lui, iti reamintim ca Reeves a trecut deja de 50 de ani, dar nu-i arata.

Noi nu ne-am gandi de doua ori inainte de a ne lasa inspirate de rutina sa de skincare.

Foto: Keanu Reeves pentru YSL