22.02.2022 – Ce semnificatie are aceasta zi speciala

1
De Cristina Tudor
19 feb. 2022

Ziua de 22 februarie este una divina. In Cosmos se deschide portalul magic 2222 care ne ajuta sa gasim scopul nostru suprem si sa nu mai ratacim prin lume.

22 Februarie, zi magica in Univers. Ingerii vin catre noi si ne indeamna sa accesam puterea divina. Suntem mai aproape ca niciodata de Dumnezeu, care ne va oferi puterea de a gasi ceea ce cautam de atat de mult timp: linistea sufletului.

In ziua de 22 februarie Universul deschide portile sale pentru a ne apropia mai mult ca oricand de divinitate. Acesta un moment magic in care ne este permis accesul la puterea suprema. In aceasta zi, portalul 2222 se deschide larg, formand cea mai puternica poarta pentru o manifestare plina de energii magice ce ne vor permite sa ne transformam visurile in realitate.

Portalul 2222: Manifestam schimbari pozitive in lume si in vietile noastre si facem fata mai usor provocarilor

Portalul 2222 este o oportunitate incredibila de care ar fi bine sa profitam. Avem o fereastra disponibila pentru a manifesta schimbari pozitive nu doar in vietile noastre, ci in intreaga lume. Energia magica din aceasta zi ne ajuta sa ne intarim capacitatea de a face fata provocarilor si de a ne conecta nu doar la Univers, ci si la puterile divine din sufletele noastre.

Universul ne sfatuieste ca in aceasta perioada sa lucram mai mult la noi insine. Avem ocazia de a gasi puterea pentru a merge mai departe indiferent de cat de mari par sa fie obstacolele pe care le intampinam. Noi suntem parte din Univers, suntem praf de stele, suntem fire de magie… nu conteaza cat de mare este muntele din fata noastra, cu rabdare si incredere reusim sa il urcam.

Nu trebuie sa permitem evenimentelor ce nu tin de noi sau energiilor din exterior sa ne influenteze si sa ne schimbe scopul pe masura ce avansam pe acest drum incredibil. In schimb, trebuie sa avem incredere in iubirea Universului pentru ca el ne protejeaza, ne ghideaza si ne hraneste inimile cu iubire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.