Charles, Camilla, William si Kate, familia regala unita? Iata ce spune un expert in limbajul corpului

1
De Cristina Tudor
6 oct. 2022

O noua fotografie a regelui Charles al III-lea cu Camilla, regina consoarta, si William si Kate, printul si printesa de Wales, a fost lansata sambata de Palatul Buckingham, iar un expert in limbajul corpului analizeaza cel mai recent instantaneu regal.

Fotografia ii prezinta pe cei mai in varsta patru membri ai familiei regale zambind camerei, toti fiind imbracati in haine negre de doliu.

Instantaneul a fost facut la Palatul Buckingham, cu o noapte inainte de inmormantarea reginei Elisabeta a II-a si inaintea unei receptii de stat gazduite de regale Charles, pentru sefii de stat invitati la slujba Abatiei Westminster.

Familia regala, hotarata sa lucreze impreuna

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Fotografia a fost facuta de fotograful regal de la Getty, Chris Jackson, care a postat pe Twitter sambata: „A fost un moment special pentru mine sa realizez aceasta fotografie oficiala a Regelui si Reginei Consort si a Printului si Printesei de Wales impreuna la Palatul Buckingham”.
Expertul in limbajul corpului, dr. Robi Ludwig, a vorbit cu Fox News Digital despre modul in care imaginea tatalui si a fiului, alaturi de sotiile lor, a aratat un „exemplu uimitor de unitate a familiei”.

Familia regala va sluji poporul, la fel ca Regina Elisabeta a II-a

„Noua fotografie regala, cu Regele Charles, Regina Camila si noul Print si Printesa de Wales, este un exemplu uimitor de unitate a familiei. Acest lucru este indicat atat de apropierea lor, de zambete, cat si de culoarea tinutelor purtate. Zambetele lor amintesc publicului ca sunt cu totii intr-o misiune si la unison, hotarati sa lucreze impreuna, sa mentina sanatatea monarhiei si sa continue sa slujeasca poporul, la fel ca fosta regina Elisabeta, care a fost foarte iubita”, a spus Ludwig.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@theroyalfamily