Cine vor fi nasii de botez ai bebelusului regal al lui Meghan si Harry?

1
De Roxana Dobrita
29 nov. 2018

Meghan Markle si Printul Harry asteapta primul lor copil impreuna, acesta urmand sa se nasca in primavara lui 2019, lucru care a dat deja nastere foarte multor speculatii in legatura cu cei care vor fi alesi drept nasi de botez.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, si sotul ei, Harry, ducele de Sussex, par sa-i fi ales pe George si Amal Clooney ca nasi de botez ai bebelusului lor. Un membru al familiei a marturisit ca George are o banuiala ca el si sotia lui vor fi cei alesi de cuplul regal.

In plus, Ben Breslin, verisorul lui George Clooney, le-a spus celor de la Grazia: „George ar fi un nas grozav si am iubit-o pe Amal de cand am cunoscut-o. George a ales foarte bine”.

Actorul si sotia sa, avocat in drepturile omului si prietena veche a ducesei de Sussex, socializeaza regulat cu Meghan si Harry.

View this post on Instagram

#AmalClooney is a ray of sunshine in that sleek Stella McCartney dress. 💛 And what better way to complement that look than to add #GeorgeClooney. 😉👩‍❤️‍👨 (📷: WPA Pool, Chris Jackson/Getty Images)

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on

Au fost invitati la nunta acestora iar sursele spun ca George si Amal i-au invitat pe cei doi in vacanta la casa lor din Lacul Como in luna august a acestui an.

Mai mult decat atat, intr-un articol publicat de revista Grazia a fost confirmata informatia ca cele doua cupluri au petrecut cateva zile impreuna in casa lui Clooney din Berkshire si ca Harry si Meghan chiar se gandesc sa aleaga aceeasi dadaca pe care au avut-o George si Amal.

In prezent, mai multe surse spun ca este aproape cert faptul ca George si Amal vor fi rugati sa fie nasii de botez ai bebelusului regal, ce se va naste in primavara lui 2019.

Meghan a cunoscut-o pe Amal acum mai multi ani…

… inainte de a-l cunoaste pe Harry, prin cunostinte comune de la UN, iar prietenia lor a inflorit in timp. Meghan o apreciaza foarte mult pe Amal si munca pe care o face. George si Harry au devenit prieteni datorita sotiilor lor.

Harry si Meghan vor participa luna viitoare la o cina acasa la George si Amal, cina la care vor participa si Barack si Michelle Obama.

Poate acela va fi momentul cand vom afla in sfarsit daca George si Amal chiar vor fi nasii mult-asteptatului nou membru al familiei regale?

Foto: Getty Images