Cum isi incepe dimineata Jennifer Aniston?

jennifer aniston
1
De Ioana Marosan
14 mai 2019

Prioritatea sa este aceea de a fi fericita. Iar cum ziua buna se cunoaste de dimineata, Jennifer Aniston ia acest lucru in serios.

Cum isi incepe dimineata Jenniffer Aniston? Afla din interviul pe care celebra actrita l-a acordat Ariannei Huffington.

Nu are cont de Instagram si e fericita cu aceasta alegere

Jennifer Aniston nu este prezenta pe retelele de socializare dar nici nu regreta acest lucru. Cunoscuta actrita si producatoare nu are cont de Instagram, insa a declarat ca se simte foarte bine cu aceasta alegere.

Ritualuri secrete de frumusete la care apeleaza celebritati precum Victoria Beckham si Jennifer Aniston

Jennifer a admis faptul ca aceasta retragere din lumea “social media” o face uneori sa se simta in “urma”, dar stabilirea acestor granite ii permite sa ramana prezenta atat alaturi de ea, cat si de cei apropiati. “Nu mi se pare ca pierd ceva”, i-a marturisit Ariannei Huffington. “Uneori simt ca nu tin pasul…dar imi place ca ma pot conecta cu oamenii cu care sunt impreuna fizic.”

Actrita este legata emotional de perioada in care telefoanele nu erau prezente in fiecare miscare pe care o faceam. “Daca serialul Friends ar fi fost creat in ziua de azi, am fi avut o cafenea plina de oameni care nu ar fi facut altceva decat sa se holbeze in propriile telefoane”, a aratat ea. “Nu ar fi existat conversatii sau alte forme de socializare.”

Fericirea este o prioritate pentru Jennifer Aniston

In ziua de azi, fericirea este o prioritate pentru Jennifer Aniston si acest lucru presupune cat mai multe pauze de la dispozitivele electronice, asa cum s-a intamplat in timpul unui retreat yoga fara echipamente electronice: “A fost o senzatie de libertate atat de mare sa nu mai fiu legata de telefonul meu”, isi aminteste ea. “Am luat decizia sa-l pun deoparte si sa fiu prezenta acolo… sa iau o pauza de la absolut tot.”

Prieteni din nou? Ce urmeaza pentru Brat Pitt si Jennifer Aniston

Cum isi incepe dimineata Jennifer Aniston?

La fel ca noi toti, si Jennifer Aniston este om si a marturisit ca inca doarme cu telefonul pe noptiera, un obicei de care incearca treptat sa scape. Insa cele mai fericite zile ale sale sunt cele fara niciun fel de dispozitiv electronic. Intr-o dimineata ideala, Aniston isi incepe ziua jucandu-se cu cainii sai, meditand si punand pe primul plan grija fata de sine.

“Cand toate celelalte lucruri incep sa ramana in urma, simt ca nivelul de energie incepe sa creasca”, i-a explicat Jennifer jurnalistei. “Raman in urma un pic de anxietate, griji  si alte sentimente nedorite.”

Tunsoarea pe care Jennifer Aniston o regreta astazi

Jennifer Aniston se mandreste cu faptul ca isi acorda timpul necesar inainte de a se avanta in provocarile zilei si spune ca, desi nu toate diminetile sunt perfecte, ritualurile de dimineata actioneaza ca un punct de plecare pentru o zi plina de succes.

”Eu sunt un proiect in desfasurare. Inca ma lupt cu mine in fiecare zi. Dar atunci cand incepi o zi asa cum trebuie, adica punandu-te pe tine pe primul plan, este cel mai bun mod de a incepe ziua.” 

Foto: Harper’s Bazaar US