De ce Mila Kunis si Ashton Kutcher refuza sa le ofere copiilor lor bani mosternire si cadouri de Craciun

1
De Mia Nicolescu
27 iul. 2022

Copiii celebrilor actori Mila Kunis si Ashton Kutcher s-au nascut in lux, dar se pare ca cei doi fac tot ce le sta in putere pentru a se asigura ca Wyatt si Dimitri nu sunt (prea) rasfatati.

Surprinzator sau nu, cuplul are reguli stricte pentru a-si mentine copiii cat mai… umili. Doua dintre acestea, si poate cele mai surprinzatoare, sunt: fara fonduri financiare, mosteniri si fara cadouri in dimineata de Craciun.

In 2017, frumoasa Mila Kunis a dezvaluit ca nu obisnuieste sa le ofere cadouri de Craciun copiilor sai, clarificand mai tarziu ca nu este impotriva cadourilor, ci pur si simplu nu isi doreste sa creasca copii rasfatati.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@ashtonkutcherdaily)

Mila Kunis pune paie pe foc si spune ca isi spala mai des cainii decat copiii

“Le fac cadouri, nu sunt anti-cadouri”, a spus Mila. “Doar ca primesc atat de multe cadouri minunate de la familia mea si familia sotului meu, incat nu mai e nevoie”, a declarat actrita.

Aceasta a mai mentionat ca amandoi isi doresc sa creasca copii respectuosi si umili. Drept urmare, au creat chiar o traditie care spune clar ca cei mici vor primi un singur cadou pe an si le vor dona pe restul copiilor nevoiasi.

“Le-am spus parintilor nostri: <<Va imploram, daca vreti sa le oferiti ceva, alegeti un singur cadou, in caz contrar, celelalte cadouri vor fi donate in scop caritabil, catre un spital de copii. Aceasta este noua noastra traditie”, a spus Kunis.

FARA MOSTERNIRE

De cealata parte, Ashton Kutcher a marturisit, intr-un episod din 2018 al podcastului “Armchair Expert with Dax Shepard”, ca nu intentioneaza sa le lase copiilor bani mosternire. Acesta sustine ca isi doreste ca Wyatt si Dimitri sa fie independenti atunci cand vor mai creste, asa ca banii familiei vor fi oferiti in scopuri caritabile si alte actiuni.

Mai mult, cei patru merg in excursii de camping, astfel incat micutii sa poata invata sa se descurce singuri. “Vreau ca ei sa fie plini de resurse. Speram ca vor fi motivati sa aiba ceea ce au avut sau o versiune a ceea ce au avut”, a mai spus actorul.

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Mila Kunis de cand este mama

Cu toate astea, Kutcher a tinut sa precizeze ca este mai mult decat dispus sa-si ajute copiii atunci cand au nevoie: “Daca copiii mei vor sa inceapa o afacere si au un plan de afaceri bun, voi investi in el”.

Se pare ca deciziile celor doi vin ca urmare a faptului ca ambii actori au crescut in familii cu o situatie financiara medie si cunosc bine luptele pe care un om le duce in viata reala. Sunt constienti de privilegiile pe care le au copiii celebritatilor, insa fac tot posibilul sa ii educe si sa ii creasca astfel incat sa fie oameni buni.

Foto: depositphotos.com