Horoscop pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru saptamana 28 martie-3 aprilie

1
De Cristina Tudor
28 mart. 2022

Horoscop saptamanal 28 martie – 3 aprilie. Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana a lunii martie.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Am grija la modul in care vorbesc cu sufletul meu. Ceea ce imi spun in fiecare zi, ora, minut, secunda afecteaza in mod direct ce si cum gandesc si simt despre mine insami.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Aleg sa nu ma mai stresez. Nu pot controla niciodata tot ce se intampla in viata mea, de aceea invat sa ma concentrez doar asupra lucrurilor care chiar conteaza si pe care le pot controla.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Merg mai departe. Nu voi ramane prinsa in ce ar fi fost daca sau ce ar fi trebuit sa fie. In schimb, ma voi concentra pe puterea si posibilitatea de a intelege ce este acum, chiar acum.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma eliberez de trecut pentru ca stiu ca singurul moment care conteaza este chiar acum. Aleg sa pasesc catre viitor cu zambetul pe buze si cu incredere ca totul va fi bine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Lucruri uimitoare mi se intampla in fiecare zi. Aleg clipa de clipa sa simt in sufletul meu bucurie, fericire, emotie. Aleg sa zambesc in fiecare moment al vietii mele.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.