Jeff Bridges dezvaluie secretul casniciei lui de 43 de ani: „A fost dragoste la prima vedere“

1
De Maria Constantin
11 oct. 2020

Actorul american a vorbit despre mariajul sau longeviv si despre cum si-a crescut cele trei fiice.

Jeff Bridges spune ca a fost „dragoste la prima vedere” cand a intalnit-o pe sotia lui, Susan, in timpul filmarilor comediei din 1975 „Rancho Deluxe” in Paradise Valley, Montana, unde ea era chelnerita.

Foto: PR.

Cuplul s-a casatorit doi ani mai tarziu si acum au trei fiice – Isabelle, in varsta de 39 de ani, Jessica, in varsta de 37 de ani, si Hayley, in varsta de 35 de ani. Jeff si Susan sunt si bunicii a doi nepoti – Grace, in varsta de noua ani, si Ben, de cinci ani.

„Chiar am fost binecuvantat”

Actorul in varsta de 70 de ani a dezvaluit pentru People ca secretul casniciei sale de 43 de ani este respectul mutual. „Suntem cam diferiti ca oameni si ne place asta, in loc sa ne separe. Ii respect intelepciunea si sunt sigur ca si fetele”, a spus Bridges. „Chiar am fost binecuvantat”, a adaugat el.

18 cele mai puternice cupluri de celebritati – vor ramane impreuna toata viata?

Starul care va putea fi vazut in urmatorul serial „The Old Man” s-a alaturat fiicei lui mai mari, Isabelle, in publicarea unei carti pentru copii, „Daddy Daughter Day”, pe care ea a scris-o, iar el a ilustrat-o. Cartea spune povestea unei fete care trece prin mai multe aventuri si este bazata pe legatura stransa dintre Bridges si fiicele sale.

Casnicia de 43 de ani, model pentru fiicele starului

Isabelle a spus ca mariajul trainic al parintilor lor a fost un model de inspiratie pentru ea si surorile sale: „Se iubesc, se plac unul pe altul, petrec mult timp impreuna. Depun efort sa puna intrebari despre ce il intereseaza pe celalalt”, a spus ea.

Actor apreciat timp de aproape 50 de ani, primind sapte nominalizari la Oscar, dintre care una castigatoare, cea din 2009 pentru rolul din „Crazy Heart”, Jeff Bridges considera ca familia a fost cea mai mare bucurie din viata lui. „Timpul trece asa de repede si e atat de pretios. Nimic nu conteaza mai mult decat sa-l petreci cu oamenii pe care ii iubesti”, a spus el.

Foto: Instagram/@jeffbridges