Justin Bieber, dupa doi ani de casnicie cu Hailey Baldwin: „Tu ma faci un om mai bun”

1
De Maria Constantin
8 oct. 2020

La a doua aniversare a mariajului sau, cantaretul canadian i-a adus un omagiu sotiei lui.

Au trecut doi ani de cand si-au unit destinele, iar dragostea lor este la fel de puternica: Justin Bieber si Hailey Baldwin au implinit saptamana trecuta doi ani de casatorie, iar cantaretul in varsta de 26 de ani i-a transmis un mesaj emotionant sotiei sale.

„Hailey Bieber. Sunt atat de norocos sa fiu sotul TAU. Ma influentezi foarte mult in fiecare zi si ma faci un om mai bun! Ma voi dedica pentru tot restul vietii noastre sa te ajut sa-ti implinesti menirea pe care ti-a dat-o Dumnezeu”, a scris el pe Instagram.

„Inima mea e gata sa te ajute sa-ti indeplinesti toate visurile! Iti promit ca te voi pune mereu pe primul loc, sa te indrum cu rabdare si bunavointa!! Aniversare fericita, iubita mea!”, a incheiat Bieber.

„Am avut cea mai tare nunta”

„Omul meu”, a raspuns Hailey, postand o fotografie alb-negru de la nunta lor, in care cei doi se sarutau dupa ce au devenit sot si sotie. „Acum un an am avut cea mai tare nunta. Mi-as dori sa retraiesc acea zi”, a scris ea.

Prietenii celebri ai celor doi, printre care Ashley Graham (32 de ani) si Justine Skye (25 de ani), una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Baldwin, le-au transmis felicitari.

S-au casatorit in secret

Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit in secret pe 13 septembrie 2018, la un birou de stare civila din New York. Ei s-au logodit pe 7 iulie 2018 in Bahamas. „Au mers inainte si au facut-o fara sa asculte pe cineva”, a declarat dupa nunta o sursa citata de People.

Justin Bieber ii ia apararea sotiei lui, Hailey Baldwin, in fata fanilor: „E cel mai bun lucru care mi s-a intamplat, punct.”

La un an dupa ce s-au casatorit in secret, pe 30 septembrie 2019, cei doi au facut nunta si au organizat o a doua ceremonie de cununie, la care au fost prezente rudele si prietenii apropiati.

Recent, Bieber si Baldwin au aniversat doi ani de la cununia lor secreta, petrecand un weekend impreuna. „Au stat linistiti un weekend in Los Angeles. Nu le vine sa creada ca sunt deja casatoriti de doi ani… au fost doi ani minunati. Sunt foarte fericiti si se descurca bine, desi isi dau si ei seama ca anul asta e numai haos”, a dezvaluit pentru People o sursa din anturajul lor.

Carantina, cea mai buna terapie de cuplu

Justin si Hailey au profitat de carantina impusa de pandemia de COVID-19 si au stat izolati, concentrandu-se pe relatia lor. „Sunt constienti, desigur, ca e un an foarte greu pentru multa lume. Dar pentru ei, carantina a fost un fel de binecuvantare. Au petrecut luni intregi impreuna. Amandoi erau foarte ocupati cu munca inainte sa loveasca pandemia. Carantina i-a fortat sa se concentreze pe mariajul lor”, a dezvaluit sursa. „Se simt foarte norocosi sa petreaca atat de mult timp impreuna”, a incheiat aceasta.

Foto: Instagram/Justin Bieber