Jennifer Garner se teme ca bea prea mult alcool de cand a inceput pandemia: „Care e cantitatea corecta?”

1
De Maria Constantin
8 nov. 2021

Actrita a marturisit ca pandemia i-a schimbat multe aspecte ale vietii. Inclusiv consumul de alcool.

Pandemia de COVID-19 a determinat multi oameni sa-si schimbe obiceiul de a consuma alcool – unii au ajuns sa bea mai mult, altii au renuntat complet la acest obicei. Totusi, vanzarile de bauturi alcoolice au crescut in Statele Unite de la inceputul pandemiei, noteaza People.

Doua bune prietene, Jennifer Garner si Judy Greer, au discutat marti, pe Instagram Live, despre acest subiect. „Bem diferit – eu beam cate putin in fiecare seara”, a spus Garner (46 de ani).

Greer, care are aceeasi varsta, a spus ca ea se situeaza la polul opus: „Eu sunt cealalta versiune, pot sta cinci zile fara, dar in weekenduri sa trag mai tare.”

Recompensa de la sfarsitul zilei

Garner a explicat ca in liceu si la colegiu nu obisnuia sa bea mult alcool, dar a inceput de cand a devenit mama, ca o „recompensa” dupa o zi grea in care a avut grija de copii.

Actrita are doua fiice, Violet (15 ani) si Seraphina (12 ani) si un baiat, Samuel (9 ani), cu fostul ei sot, Ben Affleck.

„Sorbeam cate putin si ma simteam ca si cum as fi castigat bautura si o meritam. Si apoi a devenit parte a unui cod folosit de mamici, la modul ‘Vinul tau, oh, Doamne, mori daca nu-l ai!'”, a povestit actrita americana.

Jumatatile de pahar au devenit pahare pline

La cateva luni dupa izbucnirea pandemiei, vedeta a observat ca obiceiul ei s-a schimbat si a inceput sa-si faca griji ca bea prea mult. „Am inceput sa ma gandesc ca beau cate putin in fiecare seara, in special in timpul pandemiei. Daca beau cate o jumatate de pahar pe seara si daca jumatatea de pahar e de fapt un pahar intreg, inseamna sapte pahare pe saptamana si daca mai pun doua in weekend, atunci dintr-odata ajung la aproape 10 pahare pe saptamana! Iar asta iti creste riscul de cancer – adica, Dumnezeule, e bine ce fac? Care e cantitatea corecta?”, a intrebat ea.

Jennifer Garner a povestit apoi ca a decis sa nu mai bea timp de zece saptamani in timpul verii, cu o singura intrerupere, de o noapte, in timpul unei calatorii la New Work, in septembrie. „Chiar mi-am dorit sa aleg seara. Am luat o pauza de cateva luni, iar in acest interval am fost la o petrecere, am calatorit la New York, unul dintre locurile mele preferate pentru a lua o pauza de la copii.”

Partile bune ale abstinentei

La randul ei, Greer se poate mandri cu o abstinenta mai lunga. Ea a inceput pauza dupa Anul Nou si a rezistat pana la Memorial Day, cand a participat la o degustare planificata de vinuri, in renumita regiune viticola Napa Valley din California. Actrita a continuat sa bea de Ziua Muncii, dar apoi a decis sa renunte din nou si a mai facut o pauza in ziua lansarii noului ei film, „Halloween Kills”.

Jennifer Garner nu se ascunde: „Arat ca o mama care a nascut 3 copii”

„Am simtit ca a fost o ocazie speciala si am tinut-o sub control, eram constienta de ceea ce faceam si am ales s-o fac”, a spus Judy Greer. „Ma simt bine acum, totul in viata mea este mai bine de cand nu mai beau. Mi-as fi dorit sa nu-mi placa sa stau atat timp fara sa beau. Mi-as fi dorit sa nu-mi placa cum arat. Mi-as fi dorit sa nu-mi placa cum am slabit cateva kilograme. Mi-as fi dorit sa nu-mi placa cata energie in plus am”, a spus ea.

Garner si Greer au concluzionat ca au descoperit cum sa tina sub control consumul de alcool. „Mi-am dat seama. Am o noua relatie cu asta dupa pandemie”, a spus Jennifer.

Foto: Instagram/Jennifer Garner