Ben Affleck si Jennifer Lopez isi vor invita fostii parteneri intr-o vacanta: Vor sarbatori nunta „ca o mare familie”

1
De Maria Constantin
26 oct. 2022

Cele doua vedete au ramas in relatii foarte bune cu fostii soti cu care au copii si vor sa-i invite intr-o vacanta in care sa-si sarbatoreasca cununia.

O sursa a declarat ca Ben si Jenn pun la cale o „petrecere uriasa”, atat de Ziua Recunostintei, cat si de Craciun. Si intrucat amandoi au copii din casatoriile anterioare, vor sa-si invite fostii soti sa le fie alaturi.

„Trebuie sa rezolve lucrurile cu ambele perechi de copii si cu fostii lor, dar le-ar placea sa aiba toti copiii impreuna cu ei ca o singura familie mare, iar acum lucreaza la asta”, a spus sursa citata de OK! Magazine, adaugand ca nu se preconizeaza obstacole in aceasta privinta.

Affleck (50 de ani) are trei copii cu fosta sotie, actrita Jennifer Garner: Violet – 16 ani, Seraphina – 13 ani si Samuel – 10 ani. Lopez (53 de ani) si fostul ei sot, cantaretul Marc Anthony sunt parintii a doi copii – gemenii Emme si Max, in varsta de 14 ani.

Nu este clar daca Garner si Anthony vor accepta invitatia. Actrita are o relatie fericita cu John Miller (44 de ani), iar cantaretul de muzica latino este logodit cu Nadia Ferreira (23 de ani).

Planurile de vacanta survin dupa ce Ben Affleck si Jennifer Lopez s-au intors din luna de miere.

Iar dupa perioada „de aur” in care cei doi au fost orbiti de dragoste, incep sa descopere la celalalt cateva aspecte pe care si-ar dori sa le schimbe.

Cum a cerut-o Ben Affleck de sotie pe Jennifer Lopez: Nu a fost deloc ca-n filme

Potrivit unei surse din anturajul celor doua staruri, actorul si-ar dori ca proaspata lui sotie sa munceasca mai putin. „Probabil ca l-a pacalit o vreme, dar acum Ben realizeaza ca Jennifer este la fel de dedicata carierei sale cum a fost mereu”, a spus aceasta.

In schimb, cantareata nu este fericita ca Affleck tot mai fumeaza. „Uraste de-a dreptul tigarile lui Ben. El i-a promis ca o sa se lase, dar cu toata cicaleala ei, fumeaza mai mult ca oricand”, a spus sursa. Si asta nu-i tot: nu-i place neglijenta lui si faptul ca lasa dezordine in urma lui.

Lucrurile nu sunt, insa, grave: sursa citata a spus ca Affleck isi rasplateste deseori sotia pentru ca-l iarta. „El e ca un contabil de banca. Plateste pentru zborurile lor private, vacante, hoteluri, cadouri scumpe de la haine pana la bijuterii si cine speciale oriunde se duc.”

„Ii cumpara mereu toate astea. E destul de ironic ca el nu castiga la fel de mult ca ea, dar stie ca plateste o datorie emotionala, cat si financiara”, a mai spus sursa.

Foto: depositphotos.com