Jennifer Garner transmite un mesaj emotionant legat de inceperea scolii

jennifer garner
1
De Roxana Dobrita
9 sept. 2020

Actrita este mama a trei copii si mama ei a fost profesoara de engleza, asa ca stie cat de valorosi sunt profesorii.

Ca mama, Jennifer Garner are in minte singurul lucru care ii ingrijoreaza pe majoritatea parintilor de luni bune: trimiterea copiilor la scoala.

Dar postarea pe care actrita a impartasit-o pe Instagram nu este despre griji; este o rugaciune pentru speranta si binecuvantare:

„Multumesc cerului pentru darurile si lectiile acestei veri”, scrie actrita. „Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe profesori, invatatori si administratori pe masura ce ne ghideaza in acest an scolar care vine la pachet cu un mare semn de intrebare. Binecuvantati fie si parintii care fac tot ce pot. Si copiii, care invata sa scoata ce e mai bun din ceea ce ni s-a intamplat, adesea in moduri pe care nu le-am fi putut prezice niciodata. Sa nu uitam ca suntem responsabili unii de ceilalti. Si sa nu uitam de simtul umorului. Amin.”

Jennifer Garner a plans in hohote dupa ce a terminat acest serial

Jennifer Garner – ale carei fete, Violet si Seraphina, au 14 si 11 ani, si al carei fiu, Samuel, are 8 ani – isi face griji in legatura cu modul cum acestia se vor descurca in noua realitate de la scoala.

In plus, actrita premiata cu Golden Globes, in varsta de 48 de ani, stie ce inseamna sa ai un parinte profesor.

Mama ei a fost profesoara de engleza si i-a dat mai departe gena educatiei. In august, Jennifer s-a costumat pentru o lectie de istorie despre eticheta folosirii evantaiului in perioada coloniala si a impartasit un video care a devenit viral.

De asemenea, luna trecuta a stat de vorba cu publicatia TODAY despre cum crede ca parintii ar trebui sa ajute profesorii in acest an scolar.

Cele 8 produse de beauty fara de care Jennifer Garner nu poate sa traiasca

„Cu cat parintii se mobilizeaza mai mult si ajuta profesorii, facand cu randul lucruri distractive si surprinzandu-si proprii copii si clasa, cu atat mai mult timp vor avea profesorii sa pregateasca tot felul de activitati. Sigur, nu e posibil intotdeauna, pentru ca parintii trebuie sa si munceasca si sa se descurce cu toate, eventual si cu copiii mai mici de acasa. Dar daca ne gasim timp sa-i ajutam pe profesori sa faca atmosfera mai frumoasa va fi minunat pentru copii si pentru toata lumea”, spunea ea.

Foto: Shutterstock