Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au facut terapie de cuplu la inceputul pandemiei: „Ne-a fost de mare ajutor“

1
De Maria Constantin
16 feb. 2021

J. Lo a declarat ca relatia sa avea nevoie de ajutorul unui specialist.

Asa cum este firesc, Jennifer Lopez si Alex Rodriguez fac din relatia lor o prioritate. Intr-un articol publicat de revista Allure, cantareata a vorbit despre cum a fost viata sa profesionala si cea de familie dupa izbucnirea pandemiei de Covid-19 si a dezvaluit ca impreuna cu logodnicul ei a apelat la terapia de cuplu.

„Imi lipsesc creativitatea si ritmul rapid. Dar Alex, ca toata lumea, spunea: ‘Imi convine. Imi place sa stau pe Zoom. Imi convine sa stiu ca am copiii aici si ca tu esti aici tot timpul’. De fapt, a fost chiar bine”, a spus Lopez. „A trebuit sa ne ocupam de noi. Am facut terapie. Cred ca a fost de mare ajutor in relatia noastra”, a adaugat ea.

Amanarea nuntii, singura solutie

Artista a mai spus ca ea si Rodriguez au fost dezamagiti ca si-au amanat planurile de nunta, cand erau in plina faza de programare a unei ceremonii fastuoase, dar in cele din urma au inteles ca aceasta a fost cea mai buna solutie.

„A fost mare tevatura. Facusem planuri de luni si luni, urma sa aiba loc peste hotare. Poate ca nu era momentul potrivit. Incepi sa te gandesti la toate lucrurile astea – cum trebuia sa fie totul perfect, sa fie un moment divin”, a marturisit Jennifer Lopez.

Masca faciala pe care logodnicul lui Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, o „imprumuta” pe ascuns

Anularea nuntii nu i-a impiedicat pe Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sa isi manifeste iubirea de-a lungul anului trecut, scrie Harper’s Bazaar. Fostul fotbalist american a fost prezent alaturi de partenera lui la ultimele trei evenimente importante, printre care recitalul de la Super Bowl 2020, concertul de Anul Nou din Time Square si interpretarea de la ceremonia de investire in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden, din ianuarie anul acesta.

Foto: Instagram/@arod