Masca faciala pe care logodnicul lui Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, o „imprumuta” pe ascuns

1
De Maria Constantin
23 ian. 2021

Cantareata spune ca Alex adora un anumit produs din linia JLo Beauty.

Te-ai astepta ca Jennifer Lopez sa-si foloseasca linistita produsele cosmetice preferate, fara teama ca altcineva ar putea sa i le sustraga. Ei, bine, nici macar in propria casa vedeta nu poate fi sigura 100% ca lucrurile ei sunt doar ale ei!

Lopez a dezvaluit ca iubitul ei este foarte curios si dispus sa testeze produsele ei cosmetice. „Incearca orice”, a spus artista in varsta de 51 de ani intr-un cover story publicat de editia din februarie a revistei Elle. „Ne-am facut amandoi masti in prima seara si m-am filmat, a fost ceva deosebit. Mi-am zis: ‘Dumnezeule, ma simt de parca am fata unui copil!'”, a povestit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

A-Rod si J.Lo se lupta pentru aceeasi masca

„Ii place si ne certam pe masca acum, cand nu este in productie la capacitate maxima. Aceste produse nu sunt doar pentru femei, si barbatii le pot folosi daca vor sa aiba piele frumoasa!”, a continuat cantareata.

Produsele la care ea se refera sunt cele din linia JLO Beauty, lansata pe 1 ianuarie. Din 14 ianuarie, acestea sunt vandute si de Sephora US, anunta Us Weekly. Din pacate, produsele vedetei nu au ajuns inca in magazinele de la noi, insa speram ca acest lucru sa se intample in viitorul apropiat.

Limitless Glow, masca despre vorbeste Jennifer Lopez, contine serul JLo Glow care asigura un efect antiimbatranire, scrie publicatia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JLO BEAUTY (@jlobeauty)

Jennifer Lopez a vrut un produs pe cat posibil accesibil si bun

Vedeta din „Hustlers” a fost intotdeauna interesata de ingrijirea tenului. „Am incercat orice, de la produse ieftine din farmacii, pana la cele mai scumpe chestii. Iar unele dintre aceste masti pot costa intre 50 si 200 de dolari, ok? Sunt scumpe. Copiii mei incearcau sa foloseasca una pe care o aveam prin casa, si eu si eu le spuneam: ‘Nu atingeti masca aia, e prea scumpa ca sa va jucati cu ea'”, a spus ea pentru Elle.

De aceea, vedeta s-a straduit sa creeze o masca accesibila, dar si eficienta, de care oricine sa se poata bucura. „Vreti sa stiti cum fac sa am pielea asa, sa arat asa? Iata cum. Asa imi traiesc viata si e destul de simplu”, a spus Lopez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JLO BEAUTY (@jlobeauty)

„Vreau ca lumea sa stie ca asta inseamna mult pentru mine, este ceva personal. Mi-am imbunatatit viata facand-o mai frumoasa, facand-o mai simpla. Iar acum vreau sa impartasesc cu femeile de pretutindeni ceea ce am invatat”, a continuat artista.

Lunga cautare a formulei perfecte

Lopez a mai spus pentru Elle ca a respins formula serumului pana cand aceasta a fost perfecta: „L-am trimis inapoi de vreo 26 de ori in ultimii doi ani”, a spus ea.

Cum a raspuns Jennifer Lopez dupa ce a fost acuzata ca foloseste Botox

„Cred ca voiau sa ma stranga de gat, dar eu le-am zis: vreau sa aiba un efect instantaneu, astfel incat atunci cand il aplici, sa obtii o stralucire si imediat pielea ta sa se simta mai bine si sa arati mai frumoasa. Obtii luminozitate instant, dar si beneficii anti-aging pe termen lung”, a adaugat vedeta.

Foto: Instagram/@arod