Lorde a renuntat la retelele de socializare: „Nu-mi mai functiona creierul cum trebuie“

1
De Maria Constantin
4 sept. 2021

Cantareata a marturisit ca aceasta a fost cea mai grea decizie din viata sa. Ea resimte in fiecare zi efectele acesteia.

Inca o vedeta a renuntat la retelele de socializare. Lorde si-a inchis conturile online pentru a-si reface sanatatea mentala, scrie Shape.

Intr-un interviu cu James Corden desfasurat in cadrul programului „The Late Late Show”, artista a dezvaluit ca si-a scos din telefon aplicatiile de socializare din cauza efectelor pe care acestea le aveau asupra psihicului ei. „Am facut-o fiindca simteam ca nu-mi mai mergea creierul bine”, a spus cantareata in varsta de 24 de ani.

„A fost teribil de greu, cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata. Inca e dificil in fiecare zi. E ca si cum as inceta sa mai consum zahar dupa ce am mancat tone de zahar. Si daca n-am zahar, ma simt rau”, a marturisit ea.

Aplicatie de gatit in locul retelelor toxice

Lorde a spus ca a renuntat la Twitter, Instagram, Facebook si YouTube, dar foloseste in schimb aplicatia de gatit a ziarului The New York Times si citeste comentariile de acolo. „A devenit o comunitate pentru mine. Capeti aceste povestioare neobisnuite. Cineva scrie ‘Am gatit asta pentru sotul meu cand se intoarce acasa de la munca, iar el a facut asta.’ De fiecare data primesti tot felul de detalii”, a explicat autoarea albumului „Solar Power”, recent lansat.

Billie Eilish a vrut sa renunte la retelele de socializare dupa ce a aparut in lenjerie pe coperta Vogue

Urmatorul nivel de „nebunie”

Corden i-a raspuns ca si el a luat o pauza pe retelele de socializare, dar nu a rezistat mai mult de o luna. Lorde i-a explicat ca asistentul ei detine toate parolele acum si ca a gasit o modalitate de a bloca si motoarele de cautare pe telefonul ei: „Asta a fost urmatorul nivel de nebunie”, a spus ea, adaugand: „Nu pot sa intru pe Google de pe telefon. Nu pot sa am Safari sau altceva de genul asta. Imi place. Poti supravietui fara Google”.

O experienta transcendentala

Artista a dezvaluit ca intotdeauna a evitat sa citeasca articolele despre ea. In schimb, ii place mereu sa afle lucruri noi despre lume in general. „E distractiv sa folosesti hartile. Tu ai ceva in telefon care sa-ti arate unde te afli si incotro te indrepti?”, l-a intrebat ea pe Corden.

Motivul pentru care Chrissy Teigen a fost sfatuita de terapeut sa renunte la retelele de socializare

Artista a vorbit si despre urmatorul ei turneu, promitandu-le fanilor „o experienta transcendentala” la concertele sale. „Vreau sa fiu cat mai conectata posibil si incerc sa o fac fara sa ma bazez pe multe ecrane. Ma duc in locuri mai intime, in teatre, ceea ce e cochet. Imi place foarte mult sa dau spectacole mici. Ar trebui sa ma vezi pe stadioane, nu ma simt bine”, a marturisit ea.

Foto: PR.