7 mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii (17-23 ianuarie)

1
De Teodora Tirca
18 ian. 2022

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine.

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a saptamanii 17-23 ianuarie astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Mantra pentru ziua de luni:

Nu-mi este frica sa ies din zona de confort. Nu imi este teama sa invat ceva nou, sa experimentez si sa cresc. Merg mai departe si ma bucur din tot sufletul de aceasta calatorie incredibila.

Mantra pentru ziua de marti:

Invat sa incetinesc. Nu mai alerg prin viata pentru ca nu conteaza destinatia, ci calatoria in sine. Incep sa traiesc fiecare clipa cum stiu mai bine si sa ma bucur de momentele care imi pun zambetul pe buze si imi trezesc sufletul la viata.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Sunt inconjurata de iubire si lucrurile merg asa cum trebuie sa mearga. Stiu ca Universul are un plan magic pentru mine cand vine vorba de destinul meu in aceasta viata.

Mantra pentru ziua de joi:

Drumul meu este unul special. Stiu asta. Nu ma mai iau dupa ce imi spun oamenii din jur si invat sa imi ascult intuitia. Incerc sa ma las ghidata de suflet pentru ca el stie cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Citesteb continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.