Selena Gomez revine pe Instagram. Vedeta a postat un mesaj emotionant

1
De Denisa Toma
19 ian. 2019

Dupa o perioada in care a lipsit de pe retelele de socializare, Selena Gomez a revenit pe Instagram, postand un mesaj emotionant.

“A trecut o vreme de cand nu ati mai auzit nimic de la mine, dar am vrut sa urez tuturor un an nou fericit si sa va multumesc pentru dragostea si sustinerea voastra. Anul trecut a fost in mod clar un an al autocunoasterii, al provocarilor si al dezvoltarii”, a declarat Selena in mesajul care a insotit o serie de fotografii alb-negru. “Intotdeauna aceste provocari sunt cele care iti arata cine esti cu adevarat si ce esti capabil sa depasesti. Credeti-ma, nu este usor, dar sunt mandra de persoana care devin si privesc inainte cu nerabdare spre anul care ne asteapta. Va iubesc pe toti”, a adaugat artista.

Selena Gomez a renuntat sa mai foloseasca reteaua de socializare Instagram in septembrie 2018, spunandu-le celor peste 114 milioane de followeri ca este recunoscatoare ca poate face un pas in spate si sa traiasca in momentul prezent.

Nu este pentru prima data cand Selena Gomez a vorbit despre pericolul de a “trai” in lumea Instagram. In ciuda faptului ca a fost pentru o perioada una dintre cele mai urmarite persoane de pe reteaua de socializare, aceasta a declarat pentru Harper’s Bazaar in februarie 2018 ca prea mult timp petrecut pe Instagram te poate face sa ai o “reprezentare falsa a ceea ce este important.”

Pentru Selena Gomez, 2018 a fost un an dificil

Fostul star Disney s-a confruntat cu probleme majore de sanatate in 2018. A fost spitalizata de doua ori din cauza unei scaderi a numarului de celule albe provocata de boala Lupus, o afectiune autoimuna cu care a fost diagnosticata in 2015. Se pare ca vedeta a suferit un atac de panica in timpul celei de-a doua internari, ceea ce a determinat-o sa urmeze un tratament pentru probleme de sanatate mentala.

Desi aceasta este prima postare din noul an al starului pop, vedeta a mai fost vazuta pe Instagram recent. Taylor Swift, una dintre cele mai bune prietene ale cantaretei, a postat saptamana trecuta o fotografie in care apare alaturi de Selena si actrita Cazzie David.

View this post on Instagram

20wineteen

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Foto: Getty Images.