Cum reuseste Selena Gomez sa se mentina zen zilele acestea?

selena gomez kjhfkjghdkjghdfjkg
1
De Teodora Tirca
6 sept. 2018

Acum ca Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin, toata lumea a crezut ca Selena Gomez va suferi o cadere psihica.

Ei, bine, iata ca exista viata si dupa ce prima iubire devine istorie. Si iata ca – soc! – o femeie poate fi preocupata mai mult de ea insasi decat de deciziile fostului iubit. Ca poate sa se iubeasca atat de mult, incat sa faca ce este mai bine pentru ea, de una singura. Asadar, nu va ingrijorati, Selena Gomez face foarte bine, dupa cum a declarat intr-un interviu pentru Elle. De ce? Pentru ca inlatura toate posibilele surse de negativitate din viata ei.

„Nu sunt pe internet”, a declarat Selena, cea mai urmarita celebritate de pe Instagram. „N-am mai folosit social media de luni de zile. Nu am nicio aplicatie pe telefon, nici macar din acelea pentru editat fotografii. Am doar Peak, care e o aplicatie cu exercitii pentru creier.” Avem multe de invatat de la aceasta tanara de 26 de ani, care refuza sa pice in hipnoza tehnologica actuala.

Sigur ca, din cand in cand, isi updateaza contul de Instagram de pe telefonul vreunei prietene, dar nu pune prea mare pret pe asta. „Pentru mine, social media nu e ceva real.” 

Poate de aceea, atunci cand prietena ei, Demi Lovato, a suferit o supradoza acum putin timp, Selena nu a facut nicio declaratie publica, ci a preferat sa fie fizic langa ea, stiind ca asta inseamna, de fapt, sa-ti arati iubirea pentru cineva drag.

Intrebata cum se simte acum, Selena a raspuns cu incredere: „Simt pace. E ciudat. Ma simt foarte sigura pe mine, pe viata mea pe care o am acum. Nu ma simt deloc furioasa sau instabila emotional.  Sau ca nu-mi pot controla emotiile, asa cum mi s-a intamplat in trecut. E ca si cum ma inteleg pe mine un pic mai mult. Sigur ca nu stiu inca absolut totul despre mine insami, dar ma simt bine cu mine”, a explicat Selena Gomez.

Foto: Instagram – Selena Gomez