Cine este stilistul secret al lui Meghan Markle?

stilistul lui meghan markle
1
De Ioana Marosan
26 mart. 2019

In ultimul an, Meghan Markle a devenit un reper in lumea modei la nivel global, odata cu abordarea statutului de ducesa de Sussex.

Dar cine este stilistul secret al lui Meghan Markle? Cine este responsabil pentru aparitiile incantatoare ale Ducesei?

Stilistul secret al lui Meghan Markle este… ea insasi. Intr-un interviu acordat pentru Elle.com, Meghan a marturisit ca este propriul sau stilist si este responsabila pentru succesul fulgerator pe care l-a avut in lumea modei.

In trecut, prietenii apropiati ai ducesei au declarat pentru revista People ca Meghan Markle isi construieste singura imaginea si are grija personal de intretinerea corporala.

“Luna trecuta eram cu ea si se pregatea pentru un eveniment public. In timp ce eu stateam de vorba cu Harry, Meghan isi facea pedichiura. Cu exceptia nuntii, ea se machiaza singura. Se imbraca singura, isi alege singura stilul.”

Ochelarii de soare purtati de Meghan Markle sunt din nou in stoc

Insa Meghan a primit putin ajutor si din partea cumnatei sale, Kate Middleton.

“Meghan a apelat cu siguranta la Kate pentru sfaturi si inspiratie”, a declarat o sursa din familie pentru Elle.com.

Kate si Meghan au designeri diferiti pentru ca au aparitii diferite, dar ambele mentin o relatie apropiata cu creatorii lor de moda.

Pentru rochia de mireasa, Kate Middleton s-a bazat pe designerul Sarah Burton de la Alexander McQueen, alaturi de care a pus bazele unui parteneriat de durata pentru cele mai importante aparitii ale sale. Acelasi lucru l-a facut si Meghan cu Clare Waight Keller de la Givenchy.

Meghan a acordat atentia cuvenita traditiilor regale atunci cand a ales vestimentatiile pe care le-a purtat. Ea si Kate poarta rochii lungi in cadrul ceremoniilor formale, traditionale, ceva care sa fie in concordanta cu vestimentatia Reginei.

Produsele de ingrijire favorite ale lui Meghan Markle

Dar, in acelasi timp, Meghan are in garderoba tinute care sa sublinieze importanta evenimentelor cu caracter social sau umanitar la care ia parte. In acest fel, Meghan s-a evidentiat si a devenit un model de urmat in lumea modei, atragand atentia asupra brandurilor pe care a hotarat sa le poarte, iar vanzarile acestora au crescut exponential.

A facut acest lucru cu diverse articole de imbracaminte, cum sunt jeanșii de la Outland Denim, acolo unde lucreaza in conditii normale femei care au fost salvate din lumea traficului de persoane si a exploatarii din Cambodgia sau bijuteriile de la Pippa Small, purtate in cadrul galei British Fashion Awards.

Chiar daca au facut schimburi de idei, Meghan si Kate au stiluri complet opuse.

Meghan a evitat in mod deliberat sa se imbrace asa cum o face Kate atunci cand si-a preluat indatoririle de ducesa.

Ce personaj de serial o inspira pe Meghan Markle in materie de stil

Acum, Meghan si-a creat propriul stil, desi nu si-a tradat convingerea ca faptele trebuie sa vorbeasca mai tare decat hainele. O sursa apropiata familiei regale a declarat pentru Elle.com ca “Meghan este constienta ca garderoba ei devine subiect de interes public. Meghan este nou-venita in aceasta lume si isi da seama ca toata lumea este cu ochii pe ea. Meghan isi doreste sa fie respectuoasa si sa nu lase stilul ei sa devina mai important decat munca pe care o face.”

Foto: Getty Images