Galerie Foto – Cele mai frumoase tinute de la premiera ultimului sezon Game of Thrones

game of thrones
1
De Roxana Dobrita
6 apr. 2019

Mama Dragonilor a ales o tinuta stil „gheata si foc” absolut senzationala!

Noi trebuie sa asteptam pana pe 14 aprilie ca sa aflam ce se intampla cu Westeros acum ca a fost distrus Zidul, dar actorii din serialul Game of Thrones au avut deja privilegiul de a vedea primul episod din ultimul sezon – in New York acum doua zile.

Dar inainde a afla soarta Nordului, actorii au mai avut un singur lucru de facut: sa paseasca pe covorul rosu pentru ultima oara. Si au facut-o in stil mare!

De fapt, trebuie sa recunoastem ca eram mai entuziasmate sa vedem cine a purtat ce decat cine a omorat pe cine in Groapa Dragonilor (scuze).

A trecut mai bine de un an de cand i-am vazut ultima oara pasind pe covorul rosu, asa ca aveam asteptari mari. Dar ca si personajele pe care le interpreteaza, la fel de dramatice au fost si alegerile lor vestimentare.

Tulle, imprimeuri si o tona de accesorii bombastice, fiecare tinuta a fost mai memorabila decat cealalta. Emilia Clarke ne-a furat privirile cu rochia ei bleu ciel cu tulle gri de la Dior, Gwendoline Christie a optat pentru un imprimeu ca o iluzie optica, in vreme ce atat Sophie Turner, cat si Maisie Williams au ales rochii negre, dar puternic accesorizate.

Arunca un ochi pe galeria de mai jos si alege-ti preferatele!

Foto: Getty Images