Kate Middleton a purtat din nou aceasta rochie accesibila – e perfecta pentru toamna

1
De Denisa Toma
15 oct. 2021

Ducesa de Cambridge arata mereu impecabil – chiar si atunci cand poarta o tinuta accesibila.

Kate Middleton a facut recent o vizita la o universitate din Londra pentru a discuta cele mai noi studii asupra primilor ani de viata ai copiilor.

La Centre for Longitudinal Studies din cadrul Universitatii din Londra, Ducesa s-a intalnit cu cercetatorii care efectueaza un nou studiu holistic cu privire la primii ani de viata ai copiilor. Surprinzator, Kate a ales sa poarte o rochie Zara in carouri pe care a mai purtat-o si cu alta ocazie, asortata cu o pereche de pantofi cu toc Hugo Boss de culoare gri, cu imprimeu piele de sarpe.

Imprimeul e in trend, iar maneca lunga transforma aceasta rochie in tinuta perfecta pentru toamna. Modelul nu mai este disponibil, dar poti gasi oricand optiuni asemanatoare.

Reserved rochie midi cu curea, 259,99 lei

Kate Middleton a purtat o rochie aurie „regala” la premiera noului film James Bond

„Copilaria timpurie ne formeaza vietile ca adulti si cunoscand mai multe despre lucrurile care au impact asupra acestei etape esentiale este fundamental pentru a intelege ce putem face noi, ca societate, pentru a ne imbunatati sanatatea si starea de fericire in viitor”, a spus Kate intr-o declaratie oficiala facuta inaintea intalnirii.

Studiul „Copiii anilor 2020”, realizat de specialistii universitatii, promite sa ofere noi dovezi legate de importanta primei etape a copilariei, cuprinsa intre varstele de noua luni pana la cinci ani, asupra vietii copiilor. „Ofera indicii cu privire la cele mai importante aspecte ale coplariei timpurii, precum si la factorii care ofera rezultate benefice pe termen lung”, a adugat Ducesa de Cambridge, potrivit harpersbazaar.com

„Sunt hotarata sa sustin cercetarea in profunzime a acestei arii vitale si sunt incantata sa-i cunosc pe toti cei care se afla in spatele acestui studiu asupra etapei timpurii”, a mai spus Kate.

Pasiunea comuna pe care o au Regina Elisabeta a II-a si Kate Middleton

Ducesa, care a anuntat lansarea Centrului Fundatiei Regale pentru Copilaria Timpurie in luna iunie, a ales sa viziteze aceasta universitate pentru ca cercetarile efectuate aici vor avea un rol important in cauza pe care o sustine.

De asemenea, potrivit unei declaratii oficiale a Palatului Kensington, studiul promite sa analizeze „paleta larga de factori care afecteaza dezvoltarea copiilor in primii ani de viata, incusiv mediul de acasa, comunitatea si circumstantele socio-economice ale familiei”.

In timpul vizitei, Ducesa a analizat materiale de arhiva din cercetari ce dateaza inca din anii ’40 si a putut citi chestionare care le-au fost adresate mamelor din anii ’50. Intr-unul din sondaje, din anul 1958, tinerele mame au fost intrebate despre obiceiul de a fuma, ceea ce i-a ajutat pe oamenii de stiinta sa observe impactul fumatului asupra copiilor. Acest studiu a dus ulterior la campania publica din Marea Britanie cu scopul de stopa fumatul in randul femeilor insarcinate.

Printul William si Kate Middleton, pregatiti pentru modernizarea casei regale: „Nu puteam gasi o pereche mai potrivita“

„Este fascinant sa poti afla detalii din acele vremuri”, i-a spus Kate cercetatoarei Alissa Goodman din cadrul Universitatii, care a fost ghidul sau din zona de arhiva.

Cercetatorii de la UCL isi doresc ca studiul „Copiii anilor 2020” sa ii ajute si pe altii sa inteleaga cum factori precum mediul de acasa si comunitatea pot avea un impact major asupra dezvoltarii sociale, cognitive si de limbaj, precum si asupra sanatatii mintale. Studiul va incepe in ianuarie 2022 si are ca scop includerea a 8000 de copii nascuti in lunile aprilie, mai si iunie ale acestui an.

„Impartasim cu Aleta Sa Regala dorinta de a imbunatati dezvoltarea copiilor si sansele lor in viata prin cercetari de calitate si politici destinate primilor ani de viata. Credem ca studiul ‘Copiii anilor 2020’ va juca un rol foarte important in acest demers pentru aceasta noua generatie de copii”, a declarat Profesorul Pasco Fearon, coordonatorul cercetarii.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge