Printul William si Kate Middleton, pregatiti pentru modernizarea casei regale: „Nu puteam gasi o pereche mai potrivita“

1
De Maria Constantin
13 sept. 2021

Un expert in monarhia britanica considera ca ducii de Cambridge sunt cei mai potriviti pentru schimbarea de care are nevoie casa regala.

Amandoi foarte aproape de implinirea varstei de 40 de ani, Printul William si sotia lui, Kate Middleton, au toate elementele pentru a face urmatorul pas important din viata lor: reformarea casei regale Windsor, pe care o vor conduce in urmatoarele decenii.

People analizeaza in editia din 10 septembrie cum au reusit William si Kate sa aplice o serie de reguli care i-au ajutat sa se integreze perfect in familia regala si care le vor servi, totodata, pentru a conduce institutia monarhiei britanice in urmatoarele decenii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Ducesa Kate si simtul decentei

Desi provine dintr-un mediu diferit de cel al sotului ei, fiind dintr-o familie care a muncit din greu pentru a-si crea un statut solid, Kate ii ofera lui William, viitorul rege, echilibrul perfect si se sprijina reciproc. „Ei dau sensuri diferite conceptului de intreg”, a declarat pentru People fostul lor secretar privat, Jamie Lowther-Pinkerton.

„El are experienta de a sti unde se situeaza institutia si de a o vedea evoluand. Ducesa aduce un simt pragmatic al decentei deprins intr-o familie cu picioarele pe pamant”, a mai spus Pinkerton.

Un alt fost angajat al ducilor a spus ca aplecarea acestora catre initiativele privind sanatatea mentala, cresterea copiilor si schimbarile climatice joaca un rol important in gasirea unui punct de legatura pe numeroase subiecte cu care familia regala nu era obisnuita.

Secretul succesului lui William si Kate

Potrivit People, legatura stransa dintre William si Kate este inradacinata in lunga lor prietenie si in mariajul puternic care a urmat.

Un alt element important in evolutia lor pozitiva il reprezinta exemplul parintilor lui Kate, Carole si Michael Middleton, precum si cel al mariajului de 73 de ani dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip.

Parteneriatul modern pe care Printul William si Kate Middleton se bazeaza in cresterea copiilor

Pe masura ce William si Kate se indreapta spre preluarea conducerii casei regale, ei pot imbina datoria traditionala cu stilul de viata al unor parinti moderni, este de parere un prieten al ducilor de Cambridge.

„Iau foarte in serios indatoririle si responsabilitatile fata de familia mea”, spunea Printul William in 2016. De atunci, in viata celor doi parinti a aparut si Printul Louis, acum in varsta de trei ani, care s-a alaturat Printului George (8 ani) si Printesei Charlotte (6 ani). Cei trei cresc fericiti cand la Londra, la Palatul Kensington, cand la resedinta de la tara, Anmer Hall in Norfolk.

Pregatiti pentru a trece la conducere

Dupa ce Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la indatoririle regale, toata atentia s-a indreptat catre ducii de Cambridge, de la care se asteapta sa reprezinte imaginea moderna a monarhiei, arata o sursa din cadrul casei regale. Iar cand va veni timpul, William si Kate vor fi pregatiti sa preia conducerea.

„Slava Domnului ca s-au gasit unul pe celalalt si ca au pregatirea necesara”, a spus Jamie Lowther-Pinkerton. „Au avut o legatura solida in acesti ultimi zece ani. Daca i-ati cunoaste bine, n-ati putea gasi o pereche mai buna, sincer”, a precizat fostul secretar al ducilor de Cambridge.

Foto: Instagram/@theroyalfamily