Pasiunea comuna pe care o au Regina Elisabeta a II-a si Kate Middleton

1
De Maria Constantin
27 aug. 2021

Suverana Marii Britanii si Ducesa de Cambridge au cateva lucruri in comun. Printre acestea se numara si un hobby.

Elisabeta a II-a si Kate Middleton impartasesc aceeasi pasiune, fotografia, scrie Us Weekly.

Regina in varsta de 95 de ani are o pasiune veche pentru fotografie. Pe 19 august, pe contul de Twitter al familiei regale britanice au fost publicate trei imagini ale Elisabetei a II-a.

„De #WorldPhotographyDay, iata cateva momente in care Regina s-a aflat in spatele obiectivului”, se arata intr-un mesaj postat langa cele trei instantanee in care aceasta apare tinand in maini o camera foto.

Copiii ducesei nu vor sa fie pozati

Ducesa de Cambridge, in varsta de 39 de ani, si-a demonstrat in mai multe randuri aptitudinile in acest domeniu, imortalizand momente frumoase din viata sa de familie cu Printul William si copiii lor, Printul George (opt ani), Printesa Charlotee (sase ani) si Printul Louis (trei ani).

Totusi, cei trei micuti nu s-au aratat foarte incantati sa fie fotografiati de mama lor, noteaza publicatia citata. „Toti par ca spun ‘Mami, nu mai face fotografii!'”, a glumit ducesa in iunie, intr-un dialog cu fotograful Ceri A. Edwards.

Kate a lansat un proiect foto despre pandemie

Cu un an inainte, Kate a anuntat inceperea unui nou proiect foto in timpul pandemiei de coronavirus. „Cu totii am vazut cateva imagini incredibile si am auzit povesti grozave – unele teribil de triste, dar si unele cu adevarat motivationale”, a spus ea in mai 2020 pentru emisiunea „Britain’s This Morning”. „Sper ca prin acest proiect vom putea sa aratam cateva dintre aceste povesti si sa impartasim un moment pe care presupun ca il traim cu totii”, a continuat Kate.

Puterea imaginii: Kate Middleton lanseaza un album foto inspirat de pandemie

Ducesa de Cambridge a explicat atunci ca prin acel proiect sa ajute la surprinderea spiritului, a sperantelor, a temerilor si a sentimentelor britanicilor in timpul pandemiei, subliniind „rezilienta si curajul, umorul si tristetea, creativitatea si amabilitatea, precum si tragedia umana si speranta”.

Ducesa, un fotograf tot mai bun

La scurt timp dupa lansarea acestei initiative artistice, fotograful regal Samir Hussein a numit-o pe Kate „un fotograf pasionat”. „Se poate vedea din imaginile pe care ea le face ca este mai buna, cu siguranta mai buna decat orice persoana obisnuita. Are ochi si e un fotograf bun. Sunt absolut impresionat de imaginile ei”, a declarat acesta pentru Us Weekly, in aprilie 2020.

Dupa ce a lucrat indeaproape cu ducesa si sotul ei, Printul William, in varsta de 39 de ani, inclusiv la nunta lor din aprilie 2011, Hussein a observat ca ei au devenit mai relaxati in fata camerei foto. „Tind sa fie mai glumeti. Sunt mult mai relaxati si asa cred ca am facut multe dintre cele mai bune fotografii cu ei si puteti vedea un pic mai mult din personalitatea lor”, a mai spus fotograful.

Foto: Instagram/@theroyalfamily