Trucul de stil pe care Kate Middleton l-a invatat de la Meghan Markle

1
De Maria Constantin
2 feb. 2022

Ducesa de Sussex i-a oferit cumnatei sale un dar dragut, in semn de impacare dupa tensiunile care au deteriorat relatiile dintre ele si familiile lor.

Dupa tot scandalul care a divizat familia regala britanica, prelungit de decizia ducilor de Sussex de a renunta la indatoririle in cadrul monarhiei si de a se muta in Statele Unite, Meghan Markle a facut un gest prin care arata ca isi doreste sa refaca relatia cu Kate Middleton.

Biograful Andrew Morton a dezvaluit in volumul sau biografic „Meghan: A Hollywood Princess”, ca Meghan a cautat sa obtina impacarea cu un cadou frumos. „Meghan le-a daruit lui Kate si celor mai apropiate sase prietene ale sale bratari create de bijutiera californiana Lisette Polny, ca multumire pentru ajutorul si sprijinul lor”, a scris Morton.

Se pare, insa, ca acesta nu este singurul lucru pe care Ducesa de Sussex i l-a oferit cumnatei sale, noteaza Marie Claire. Kate a imprumutat de la Meghan si un truc de stil interesant – acum si ea poarta topul stil body, cu chilot.

De ce prefera Meghan sa poarte body-uri

Meghan, care obisnuieste sa poarte aceste piese la intalnirile oficiale, le prefera pentru ca au un aspect neted, nu se ridica si nu produc cute nedorite.

Mohito body cu camasa alba, 39,99 lei, redus de la 89,99 lei

Cămașă cu body - alb - MOHITO - original4

Kate Middleton nu are voie sa poarte aceste accesorii inainte de ora 18:00

Fanii casei regale au putut-o vedea pe Kate Middleton adoptand un look asemanator in timpul unor aparitii pe Zoom din timpul carantinei.

Sotia printului William a purtat un body cu camasa alba intr-o aparitie video si un body cu tricou alb cand s-a vaccinat cu prima doza anti-COVID.

O alegere logica, daca nu doresti sa te alegi cu niste cute nepotrivite care apar atunci cand te asezi pe un scaun, scrie publicatia mentionata.

Foto: Getty Images.