Kate Middleton nu are voie sa poarte aceste accesorii inainte de ora 18:00

1
De Maria Constantin
28 ian. 2022

Membrul unei familii regale are multe privilegii, dar si o sumedenie de restrictii carora trebuie sa li se supuna. Kate Middleton a trebuit sa invete regulile stricte de protocol cand a devenit ducesa.

Sunt o multime de lucruri, unele chiar neobisnuite, cu care cineva care face parte din familia regala a Marii Britanii trebuie sa se obisnuiasca. De la trecerea prin pregatirea specifica pentru rapire (da, chiar se face antrenament pentru astfel de situatii), pana la modul corect in care trebuie sa coboare pe scara, Kate Middleton a avut multe lectii de invatat inainte de a deveni sotia Printului William.

Cele mai multe reguli de protocol vizeaza tinutele pe care trebuie sa le poarte membrii casei regale, de la purtarea ciorapilor pana la interzicerea treningurilor si evitarea jeansilor in aparitiile oficiale, noteaza Marie Claire.

Stralucirea este permisa doar seara

Saptamana aceasta s-a aflat si o regula curioasa, legata tot de tinuta doamnelor din familia regala britanica. Purtarea diamantelor este strict prevazuta in protocol, fiind interzisa in cea mai mare parte a zilei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

La 40 de ani, Kate Middleton este increzatoare si pregatita pentru rolul de „regina in asteptare”

Potrivit expertei in eticheta regala Myka Meier, citata de site-ul australian, femeile din casa regala britanica nu au voie sa poarte diamante in timpul zilei.

„Celelalte bijuterii pot fi purtate inainte de ora 6 P.M. Inainte de 6 P.M., puteti vedea accesorii metalice, pietre pretioase, perle, safire. Seara ies la iveala diamantele si asta pentru a nu fi foarte stridente in timpul aparitiilor publice”, a explicat Meier.

Bijuteriile de care Kate nu se poate desparti

Ducesa de Cambridge obisnuieste sa poarte aceeasi tinuta de mai multe ori, dar obisnuieste sa procedeze la fel si in privinta accesoriilor si a bijuteriilor.

Cerceii cu perle sunt preferatii sai. Cu toarta din aur alb si accesorizati cu o perla simpla, discreta, acesti cercei imbina intr-un mod reusit stilul clasic cu cel contemporan, iar Kate i-a purtat la tinute de zi, dar si la evenimentele oficiale.

Cerceii din onix verde, realizati de Monica Vinader, se numara, de asemenea, printre preferatii ducesei.

La evenimentele de importanta majora, sotia Printului William alege clipsuri, clame sau diademe in stil regal.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge