Kate Middleton inca sufera dupa conflictul epuizant cu Harry si Meghan Markle

1
De Maria Constantin
25 dec. 2021

Drama din sanul familiei regale continua. Relatia dintre familiile printilor William si Harry nu a mai fost la fel dupa disputa pe care au avut-o.

Conflictul dintre fratii William si Harry inca are urmari. O sursa a declarat pentru People, pe 16 decembrie, ca ducesa de Cambridge inca este „foarte, foarte suparata”, in special pentru cat de mult l-a tulburat pe William acea disputa. „Tot ce tine de Harry si Meghan a fost foarte stresant, dar i-a apropiat si mai mult pe ea si pe William. A fost suparata pentru ca el era tare suparat. A fost greu sa-l vada atat de tulburat”, a spus sursa.

Meghan a vorbit despre Kate in celebrul interviu realizat de Oprah Winfrey si difuzat in martie de CBS. Ducesa de Sussex a raspuns speculatiilor potrivit carora ar fi facut-o sa planga pe Kate dupa ce s-au certat pe tema rochitei pe care Printesa Charlotte a purtat-o la nunta ei cu Harry, in mai 2018, relateaza publicatia Style Caster.

Adevarul despre „povestea cu Kate”

„Povestea cu Kate nu s-a intamplat”, a precizat Meghan. „Cu cateva zile inainte de nunta ea era suparata pentru rochiile fetitelor si m-a facut sa plang. M-a afectat”, a mai spus ea.

Meghan a precizat ca ducesa Kate i-a cerut scuze pentru incident. „A fost o saptamana foarte grea inainte de nunta. Si ea era suparata pe ceva, dar si-a revenit si s-a scuzat. Mi-a adus flori si o scrisoare, cerandu-si scuze”, a adaugat Meghan.

In interviul cu Oprah, Meghan Markle a spus ca s-a saturat de povestea ca ea si Kate nu se suporta. „Daca tineti la mine, nu trebuie s-o urati pe ea. Si daca tineti la ea, nu trebuie sa ma urati pe mine”, a explicat ducesa de Sussex.

Printul William si Kate Middleton, cuplul regal „netraditional“

O sursa a spus atunci pentru Us Weekly ca Meghan si Kate nu si-au vorbit mai bine de un an si ca relatia lor s-a racit din cauza conflictului dintre William si Harry: „Este o animozitate reala pe care fratii au indreptat-o unul spre celalalt si care s-a extins spre relatia dintre Meghan si Kate”.

Meghan si Kate se inteleg mai bine

Lucrurile au parut sa se schimbe in iunie 2021, cand s-a nascut Lilibet Diana, al doilea copil al ducilor de Sussex. „Kate a cautat-o mai mult pe Meghan dupa ce ea a nascut, ii trimite scrisori si flori si incearca sa construiasca o relatie”, a spus o sursa pentru Us Weekly.

„Casa regala si-a instruit angajatii sa-i caute mai mult pe Harry si Meghan si sa-i ajute putin”, a adaugat persoana citata.

O alta sursa a declarat pentru Us Weekly, in august 2021, ca Meghan si Kate au reluat legatura, in ciuda relatiei reci dintre sotii lor. „Meghan si Kate se descurca bine si au tinut legatura mai des. Relatia lor nu a fost niciodata asa de stransa. Iar acum sunt mai apropiate ca oricand si isi dau silinta pentru relatia lor, de dragul familiei”, a spus sursa.

Foto: Getty Images.