Cum sa aduci vara mai aproape

1
De Gavrila Alina
30 iun. 2022

Floarea soarelui, hortensii, crini parfumati sau trandafiri, alturi de ciulini, ori spice de grau. Sunt combinatiile cu care Floria.ro vrea sa aduca vara in casele si birourile celor care inca nu au plecat in vacanta.


Colectia inspirata din natura te duce cu gandul la florile de camp din vacanta si la gradina bunicilor. Adica la relaxare si bucurie.

Vara cu flori

Si cum nimic nu spune “vara” mai direct decat floarea soarelui, aceasta se regaseste in multe dintre buchetele de flori Floria.ro. Alaturi de elemente decorative precum ciulini, lavanda sau spice de grau, care marcheaza sarbatorile importante ale verii.

Adu natura in casa ta prin flori

Florile dominante ale colectiei sunt puse in valoare si mai mult de decoratiuni precum pampas, eryngium, craspediasau hypericum si feriga. Acestea te duc cu gandul la drumetiile prin padure si bucuria de a redescoperi natura.

Un buchet de flori reprezinta o evadare in natura

Chiar si atunci cand esti la birou sau acasa, in mijlocul unui oras aglomerat. Asadar, daca mai ai de asteptat pana la vacanta, un buchet de flori devine „cheia” catre un astfel de moment, a mai precizat Marina Popescu.

Inconjoara-te de flori

Daca vrei sa-ti imbunatatesti starea de spirit sau sa cresti productivitatea atunci cand lucrezi, inconjoara-te de flori. Studiile au demonstrat ca ne fac mai fericiti. In plus, reprezinta un mod grozav de a-ti amenaja spatiul in care lucrezi sau traiesti.

Daca vrei sa te inspiri din colectia de vara a Floria.ro, atunci iti mai spunem ca aceasta are 124 de buchete. Iar preturile pornesc de la 149 lei si poate fi accesata aici.