Deductibilitatea abonamentelor de fitness. World Class lanseaza programul Healthy Week pentru companii

1
De Gavrila Alina
5 feb. 2023

World Class anunta noi solutii Corporate de health & fitness. Cea mai mare retea de cluburi si piscine din Romania, World Class, lanseaza programul Healthy Week pentru companii.

Deductibilitatea abonamentelor de fitness

World Class isi dezvolta in continuare oferta premium all-inclusive de health & fitness dedicate membrilor sai Corporate.

Compania anunta noi pachete si programe de wellness corporativ, la intrarea in vigoare a noii legi a deductibilitatii.

Legea intra in vigoare pe 1 februarie 2023 si permite tuturor angajatilor din Romania sa beneficieze de abonamente de fitness de pana la 400 de euro anual.

World Class detine presedintia RomaniaActive

Alaturi de membrii fondatori, World Class s-a numarat printre initiatorii noii legi. Acestia au sustinut importanta deductibilitatii abonamentelor de fitness.

„Toate cercetarile arata ca obiceiurile sanatoase si angajatii sanatosi formeaza echipe sanatoase. Si toate acestea aduc rezultate financiare sanatoase. Exercitiile fizice regulate conteaza! Noul Raport privind starea gobala de sanatate pe 2022, publicat de OMS, recunoaste rolul crucial al Wellness-ului corporativ pentru sanatatea angajatilor. Dar si pentru reducerea comportamentelor sedentare care duc la boli cronice. Guvernele si toti angajatorii sunt incurajati de OMS sa promoveze exercitiile fizice. “ a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Angajatii moderni se asteapta ca angajatorii sa-i ajute sa traiasca o viata sanatoasa

Angajatorii care au grija de sanatatea si starea de bine a angajatilor se bucura de numeroase beneficii. De la imbunatatirea muncii in echipa, productivitate si profitabilitate mai mari. Pana la o cifra de afaceri mai mare si mai putine zile de concediu medical raportate.

„Misiunea World Class de a motiva si inspira mai multi romani sa fie mai activi si sa traiasca un stil de viata sanatos a reprezentat, de peste 23 de ani, o recunoastere din partea noastra, a importantei vitale pe care exercitiul fizic o are asupra sanatatii. Noua lege a deductibilitatii vine ca o confirmare a acestei convingeri si deschide noi usi pentru wellness-ul corporativ”, spune Kent Orrgren, CEO World Class.

In centrul misiunii World Class #BeHealthy – de a motiva si inspira mai multi romani sa fie activi mai des – Corporate Wellness a ocupat intotdeauna un loc important.

“Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre, ca principala retea de cluburi de health & fitness din Romania, este sa ajutam companiile sa creeze si sa imbunatateasca o forta de munca sanatoasa si productiva. Noua lege a deductibilitatii va permite angajatorilor si angajatilor sa beneficieze de programe de sanatate, fitness si wellness din ce in ce mai eficiente oferite de World Class. Iar acest lucru va avea un impact pozitiv imens asupra vietii angajatilor si asupra succesului fiecarei afaceri”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Membrii World Class care beneficiaza de pachete corporative se bucura de acces nelimitat la serviciile de wellness corporativ all-inclusive

Cardio, forta, zone de antrenament functional, clase de group fitness, pachete de antrenamente personal. Dar si piscina, lectii de inot, sauna uscata si umeda, de asemenea, terenuri SPA si squash in locatii selectate.

O alta acomponenta importanta a ofertei all-inclusive Corporate Wellness este Platforma World Class Premium de Antrenamente Online. Astfel, membrii Corporate pot beneficia de programele de antrenament World Class in cluburi, acasa sau in forma hibrida.

O data cu intrarea in vigoare a noii legi, World Class ridica stacheta in ceea ce priveste programele de health & fitness corporativ

Pentru a arata angajatilor beneficiile fitness-ului pentru sanatatea fizica si mentala si pentru a-i atrage catre un stil de viata mai activ, in luna ianuarie, World Class va lansa un nou program corporativ. The Healthy Week Challenge. Programul va include masuratori InBody, programul #BeHealthy Start, cursuri speciale de fitness de grup concepute pentru lucratorii de birou, un Bootcamp Corporate, Atelier de nutritie si un coltul Specialistului in health & fitness.

Pentru oferta World Class Corporate Wellness, puteti accesa: www.worldclass.ro/corporate/

Despre World Class Romania

World Class este liderul de piata al industriei romanesti de sanatate, fitness si wellness. Cu un numar total de 43 de cluburi de sanatate si fitness si 21 de piscine in toata tara si peste 70.000 de membri.

Despre Vectr Fitness

Este o companie de investitii detinuta de African Industries Group. Vectr Fitness realizeaza prima tranzactie in Romania  prin achizitia lantului de health & fitness World Class Romania, lider de piata.