New York Fashion Week: Tommy Hilfiger, experienta multiverse

1
De Gavrila Alina
16 sept. 2022

Modelele din viata reala si creatiile virtuale au defilat pe podiumul fizic cat si pe cel digital

Lista de invitati VIP i-a inclus pe Travis Barker, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Shawn Mendes, Kate Moss si John Legend

Tommy Hilfiger si-a sarbatorit intoarcerea la Fashion Week din New York, duminica, 11 septembrie, cu show-ul Tommy Factory Toamna ’22

Spectacolul a dezvaluit noua monograma TH, creata in parteneriat cu ilustratorul si designer-ul grafic Fergus Purcell.

Publicul a primit un spectacol multiverse experiential, in timp ce livestream-ul pentru publicul global a creat un mix intre show-ul fizic si lumea virtuala.

 Colectia Toamna ‘22

Bine ati venit la Tommy Factory – making of-ul unui fashion show”, Tommy Hilfiger

“In Toamna 2022 aducem un omagiu fabricii emblematice din New York a lui Andy Warhol, unde a reunit moda, arta, muzica si divertisment. De la noua noastra monograma TH, conceputa in parteneriat cu Fergus Purcell, pana la colaborarea revolutionara cu designer-ul britanic Richard Quinn. In aceasta toamna contopim clasicul cu noul si revarsam lumina peste ceea ce urmeaza. Este o sarbatoare incluziva a culturii pop si a creativitatii, prezenta in toate lumile, de la IRL la URL – aceasta este Tommy Factory”, a spus Tommy Hilfiger 

Revenirea la NYC cu Tommy Factory

Evenimentul a reunit Futuremakers din lumea modei, muzicii, artei si divertismentului, ca expresie a inspiratiei regasite in mostenirea lui Warhol.

Jon Batiste a oferit un performance improvizat in timp ce defila pe covor. Primul show de acest fel simultan IRL si URL a transportat oaspetii in spatiul de joaca creativ Tommy Factory.

Spectacolul s-a incheiat cu un performance unic al legendarului tobosar si producator Travis Barker, care a cantat o piesa exclusiv pentru Tommy Factory.  

EXPERIENTE DIGITALE 

Ai ratat show-ul? Vizioneaza reluarea aici: https://tommy.click/FALL22-RUNWAY-SHOW 

Link pentru Media: https://newsroom.tommy.com/ 

ExploreazaTOMMY PLAY: https://www.roblox.com/games/9129288160/WINGSUITS-Tommy-Play 

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger, #NYFW, #TommyHilfigerXRichardQuinn si @TommyHilfiger.