Ce valoreaza mai mult: prietenia sau iubirea? Ce faci cand prietenele nu iti aproba relatia

1

Ai gasit un barbat care, pentru tine, pare ideal. Nu te-ai mai simtit asa alaturi de un partener si parca ai prins aripi. Abia astepti sa-l prezinti prietenelor. Insa, cand il cunosc, ele constata ca nu sunt de acord cu relatia ta. Ce faci?

Alegi prietenia sau iubirea? In cine ai incredere in momentul in care prietenele tale iti spun ca nu cred ca noul tau partener va fi bun pentru tine?

Sau poate nici macar nu este un iubit nou, ci ai o relatie veche, iar ele te abordeaza aducandu-ti la cunostinta ca nu iti mai aproba relatia.

Iti pot spune ca te-ai schimbat sau ca nu considera ca el te trateaza cum ai merita. Sau poate pur si simplu simt ca meriti ceva mai bun!

Prietenia sau iubirea? Poti sa alegi intre cele doua?

Dincolo de faptul ca poti sa fii pusa intr-o situatie foarte inconfortabila, gestul prietenelor tale ar trebui sa iti dea de gandit. Intreaba-te ce motive ar avea sa iti spuna un astfel de lucru.

Asculta cu atentie ce iti zic prietenele

Taylor Swift si Blake Lively, o prietenie cum rar vezi intre vedete. Ce s-a aflat despre cele doua staruri

Chiar daca primul instinct ar putea fi unul de aparare si, astfel, brusc nu mai ai urechi pentru discursurile prietenelor tale, ar trebui sa le asculti. Chiar daca nu esti de acord. Chiar daca e dureros. Nu preferi sa afli parerea lor sincera?

Cel mai probabil, intentiile lor sunt cele mai bune si vin pe fondul unor ingrijorari pe care le au. Asculta-ti prietenele sau prietena si apoi acorda-ti cateva minute in care sa digeri informatia. Doar gandeste-te la cum te simti dupa aflarea parerii lor. Ce spun emotiile tale? Instinctul te va ajuta sa intelegi mai bine mesajul lor!

Exprima-ti recunostinta in fata lor

Nimeni nu iubeste o persoana care nu stie sa primeasca o parere. Chiar daca e posibil sa te fi simtit prost in timpul discursului pe care prietenele ti l-au servit, spune-le ca esti recunoscatoare pentru sinceritatea lor.

Cum, de altfel, ar trebui sa fii. Prieteniile oneste sunt rare si, chiar daca ele ar gresi in legatura cu acest subiect, ce minunat e sa ai in viata ta oameni care au curajul sa iti spuna verde-n fata ceea ce cred despre un subiect din viata ta!

Tipuri de prietene de care ai nevoie in viata ta

Analizeaza motivele pentru care ele sunt de parere ca relatia ta nu functioneaza

Sunt multe motive pentru care nu putem agrea pe cineva. De la cel mai simplu raspuns: pur si simplu nu il plac, pana la lipsa unor interese comune sau un comportament nepotrivit intr-o anumita situatie.

Poate fetele tale nu sunt de acord cu job-ul partenerului tau sau cu un hobby al acestuia. Poate nu il considera suficient de amuzant sau destul de atent cu tine. Ori, pur si simplu, se simt intimidate de el si nu reusesc sa atinga puncte comune de discutie.

In functie de motivul pe care ele il invoca, tu poti lua anumite decizii. Setarea limitelor s-ar putea sa fie necesara. Nu este nevoie ca tu si partenerul tau sa petreceti mult timp in compania prietenelor. Poti ca tu sa te intalnesti cu ele oricand vrei, iar el sa gaseasca alte activititati!

Asculta-ti instinctul

In definitiv, nu prietenele tale stau in casa ta si sub nicio forma nu petrec timp cu iubitul tau. Te simti bine cu el? Esti protejata, rasfatata, adorata? Crezi ca te poate ajuta sa ajungi la cel mai inalt sine al tau, fara piedici?

Daca te vezi intemeind o familie alaturi de actualul tau partener si poti avea incredere ca el este alesul inimii tale, atunci stii deja raspunsul.

Cele doua zodii care pot fi atat iubiti, cat si prieteni foarte buni – se potrivesc perfect!

Prietenia sau iubirea? E simplu, nu trebuie sa alegi! Prietenele tale vor trebui sa il accepte in viata voastra, daca vor ca relatia dintre voi sa ramana la fel.

Dar daca, dupa discutia cu ele, ai chiar si o urma de indoiala, nu lasa ratiunea sau standardele societatii sa iti zica ce sa faci. Simti ca nu e potrivit? Spune stop si mergi mai departe. Ce noroc ca ai prietene pe umarul carora sa plangi si cu care sa bei un pahar de vin!

Foto: depositphotos.com