Acesta este unul dintre motivele pentru care Meghan Markle a parasit Anglia

1
De Maria Constantin
11 iul. 2020

Ducesa de Sussex a simtit ca nu este aparata de familia regala atunci cand tabloidele o atacau deschis. Lipsa de reactie a Palatului Buckingham a determinat-o sa paraseasca Anglia.

Unul dintre motivele pentru care Meghan Markle si-a dorit mult sa paraseasca Anglia a fost felul in care s-a simtit tratata de familia sotului ei, Printul Harry. Ducesa s-a plans ca este frustrata de faptul ca Palatul Buckingham nu a aparat-o public in fata relatarilor false ale tabloidelor cand ea facea parte din familia regala.

Meghan Markle s-a plans de politica „no comment” impusa de casa regala a Marii Britanii, desi relatarile presei erau false, scrie Harper’s Bazaar. Ducesa de Sussex nu a fost de acord cu maniera in care Palatul Buckingham trateaza povestile inventate de tabloide, a declarat o sursa citata de People.

Meghan devenise de nerecunoscut

Informatia despre frustrarea acumulata de Meghan in timpul sederii in Anglia survine dupa publicarea, saptamana trecuta, a unui document in care se arata ca ea se simtea „neprotejata” de familia regala in fata valului de relatari ale presei.

„Politica palatului era de a nu comenta sau de a ignora povestile si i s-a pus in vedere sa nu raspunda, desi se stia ca sunt false. Cu asta s-a confruntat ea”, a spus sursa pentru People.

Din documentul depus in instanta reiese ca Meghan Markle a fost tinta unui numar mare de articole false si defaimatoare publicate de tabloidele britanice care i-au provocat „un puternic stres emotional si i-au afectat echilibrul mental”.

„Prietenii ei nu au mai vazut-o niciodata intr-o asemenea stare si au inceput sa se ingrijoreze pentru sanatatea sa, mai ales ca era insarcinata, neprotejata de Casa Regala si i s-a interzis sa se apere”, se mai arata in documentul mentionat.

De ce nu reactioneaza familia regala

O sursa „cu o cunoastere apropiata a dedesubturilor casei regale” a declarat pentru People ca politica Palatului Buckingham de a nu comenta relatarile presei este o strategie traditionala instituita inainte de venirea lui Meghan Markle in familia regala.

Ultimele aparitii oficiale ale lui Meghan Markle alaturi de Familia Regala. Ce tinute a purtat

„Angajatii palatului sunt in dificultate atunci cand lucrurile merg prost, in special in chestiuni ce tin de viata privata, intrucat orice actiune intreprinsa in privinta presei ar inrautati lucrurile”, a explicat sursa.

„Nu se pune problema ca familia regala nu ar dori sa sara in ajutor, insa nu vrea sa inrautateasca lucrurile alimentand si mai mult speculatiile”, a adaugat persoana citata.

Foto: Getty Images.