Alex Rodriguez si Jennifer Lopez isi invita fostii parteneri la nunta: „Cu cat mai multi, cu atat mai bine“

1
De Maria Constantin
13 sept. 2019

Logodnicul cantaretei Jennifer Lopez a anuntat ca toate fostele sale iubite si fostii parteneri ai lui Jen sunt bineveniti la nunta lor.

Alex Rodriguez si Jennifer Lopez s-au logodit in primavara acestui an si ar putea avea niste invitati foarte interesanti la nunta. Fostul jucator de baseball a spus marti, in emisiunea de televiziune „Good Morning America”, ca atat el, cat si logodnica sa isi doresc ca fostii lor parteneri sa vina la cununie, relateaza People.

„Fostii vor fi invitati la nunta sau va fi zona libera?”, l-a intrebat Sara Haines, una dintre gazdele emisiunii. Alex a raspuns degajat: „As spune ca fostii sunt invitati la nunta. All-inclusive. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.”

Dar pana atunci, Alex are alta problema – nu prea stie nimic despre nunta! El a marturisit ca organizarea nuntii nu este punctul lui forte: „Cand te gandesti la planuri de nunta si Jennifer e iubita ta, tot ce faci este sa dai mult din cap. Nu stiu unde facem nunta, nu stiu cum o sa ma imbrac, nu stiu cand este. Doar o sa ma prezint”, a spus el razand.

Jennifer Lopez comenteaza zvonurile despre infidelitate care il privesc pe logodnicul ei, Alex Rodriguez

Rodriguez si logodnica lui au vorbit deschis pana acum despre relatiilor lor din trecut. Artista in varsta de 50 de ani are doi gemeni in varsta de 11 ani, Max si Emme, cu fostul ei sot, cantaretul Marc Anthony, cu care a fost casatorita din 2004 pana in 2014.

Alex a fost casatorit cu Cynthia Scurtis, intre anii 2002 si 2008, cu care are doua fiice – Natasha (14 ani) si Ella (11 ani).

Jennifer Lopez vrea o nunta mare

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au aniversat in februarie doi ani de cand sunt impreuna. Cei doi au confirmat in martie ca s-au logodit in Bahamas. Ei au postat atunci pe conturile de Instagram o fotografie cu mainile lor, in care se vedea inelul de logodna pe care vedeta l-a primit de la iubitul sau.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Vedeta a dezvaluit ca isi doreste o ceremonie de amploare la biserica si a declarat ca mariajele sale anterioare nu conteaza: „Eram foarte tanara cand am facut primele doua nunti”, a explicat ea.

Cantareata a fost casatorita cu Ojani Noa din 1997 pana in 1998 si cu dansatorul Cris Judd, din 2001 pana in 2003. Ea a mai avut o relatie foarte mediatizata cu actorul Ben Affleck.

Foto: Getty Images.