Angelina Jolie si The Weeknd petrec mult timp impreuna

1
De Maria Constantin
15 iul. 2021

Cei doi au fost vazuti impreuna de mai multe ori, iar unii cred ca intre ei s-ar fi infiripat o poveste de dragoste.

Speculatiile despre o legatura sentimentala intre Angelina Jolie si The Weeknd n-au aparut de nicaieri. Cei doi au fost vazuti intr-un restaurant, iar dupa numai cateva zile au fost fotografiati impreuna la un concert privat.

In imaginile publicate pe contul de Twitter al unui fan, actrita in varsta de 46 de ani si cantaretul de 31 de ani, pe numele sau real Abel Makkonen Tesfaye, sunt surprinsi in compania unui grup de prieteni la spectacol. Jolie statea langa fiicele sale, Zahara, in varsta de 16 ani, si Shiloh, in varsta de 15 ani, relateaza Page Six.

Intalnire romantica sau de afaceri?

Jolie si The Weeknd au fost vazuti parasind separat restaurantul Giorgio Baldi din Los Angeles, dupa ce au petrecut impreuna cateva ore inauntru.

Page Six noteaza ca nu este clar daca ei au avut o intalnire romantica sau a fost vorba doar de o masa de afaceri, in conditiile in care The Weeknd este interesat sa-si dezvolte cariera in actorie dupa ce a aparut in productia lui Adam Sandler „Uncut Gems”.

„In mod clar nu incercau sa se ascunda”, a spus o sursa pentru publicatia citata. „Erau ocupati sa discute despre afaceri de film. El joaca acum intr-un nou serial HBO”, a adaugat aceasta.

The Weeknd e atras de actorie

Artistul va putea fi vazut in noua serie HBO „The Idol”, pe care o semneaza alaturi de Reza Fahim si Sam Levinson. Productia prezinta povestea unei cantarete de muzica pop care se indragosteste de proprietarul unui club din Los Angeles care este liderul unei secte, relateaza New York Post.

The Weeknd a avut o relatie sinuoasa cu modelul Bella Hadid. Cei doi s-au despartit in 2019.

Angelina Jolie vorbeste despre esecurile sale sentimentale: „Am fost mai mult singura“

La randul ei, Angelina Jolie, care a implinit saptamana trecuta 46 de ani, a fost vazuta recent in compania fostul ei sot Jonny Lee Miller, scrie Page Six.

Luna trecuta, actrita a fost fotografiata in timp ce parasea imobilul din Dumbo, New York, al actorului britanic, in timp ce tinea in maini o sticla scumpa de vin Peter Michael.

Foto: Getty Images; Instagram/@theweeknd