Angelina Jolie vorbeste despre esecurile sale sentimentale: „Am fost mai mult singura“

1
De Maria Constantin
16 iun. 2021

Vedeta a vorbit despre singuratatea sa si despre cum o ajuta cei sase copii, dar a avut si puterea de a glumi despre esecurile ei in dragoste.

Angelina Jolie stie bine ce anume cauta, dar mai ales ce nu isi doreste de la un potential viitor partener, scrie People. Intr-o discutie cu „E! News’ Daily Pop”, in care a vorbit despre urmatorul ei film, „Those Who Wish Me Dead”, actrita in varsta de 46 de ani a glumit, spunand ca are o lista lunga de despartiri la activ. „Am fost mult timp singura”, a spus Jolie razand.

Castigatoarea premiului Oscar s-a declarat „foarte norocoasa” ca are „sase copii foarte capabili” – gemenii Knox si Vivienne, in varsta de 12 ani, fiicele Shiloh (14 ani) si Zahara (16 ani) si cei doi fii mai mari, Pax (17 ani) si Maddox (19 ani).

„Sigur, te trezesti si te gandesti ‘trebuie sa ma asigur ca ei sunt bine. Trebuie sa ma asigur ca sunt ok mental'”, a spus Jolie.

Familia pe primul loc

Intr-un interviu recent pentru Entertainment Weekly, Angelina a explicat si de ce nu a mai regizat niciun film dupa productia „First They Killed My Father” (2017). „Imi place sa regizez, dar am avut o schimbare in familie care m-a impiedicat sa regizez timp de cativa ani”, a spus ea.

Angelina Jolie, despre viata ca mama singura: „Ultimii ani au fost destul de grei“

„A trebuit sa-mi iau doar slujbe mai mici si sa fiu mai mult timp acasa, asa ca am avut doar cateva roluri ca actrita”, a adaugat vedeta.

Angelina Jolie poate fi vazuta in „Those Who Wish Me Dead” („Toti cei care ma vor mort”), film care va fi lansat vineri in cinematografe si pe platforma HBO Max.

Foto: Getty Images.