Angelina Jolie: „Sunt foarte cinstita cu copiii mei”

1
De Maria Constantin
1 nov. 2021

Vedeta a dezvaluit ca este foarte sincera cu copii sai, iar asta o ajuta enorm.

Angelina Jolie este foarte mandra de copiii sai, pe care dupa despartirea de Brad Pitt ii creste singura. Actrita americana a dezvaluit pentru People cum se simte ca mama a sase copii – Maddox (20 de ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani) si gemenii Vivienne si Knox (13 ani).

„Sunt ca niste oameni mari (…), cred ca au un efect semnificativ unul asupra celuilalt. Eu nu sunt un fel de sefa. Sunt foarte cinstita cu copiii mei. Si nu sunt foarte umana cu copiii mei”, a spus vedeta in varsta de 46 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Rolul unui parinte

Jolie a mai spus ca este interesata de toate aspectele pe care le implica cresterea copiilor sai, iar prioritatea ei este sa fie langa ei, sa-i sprijine si sa-i ajute sa se dezvolte: „Am sase oameni foarte diferiti in casa. Sunt atat de interesata de toate etapele si sentimentele si curiozitatile prin care trec ei. Cum sa nu fiu?”.

Cum s-a schimbat viata Angelinei Jolie dupa ce copiii ei au crescut: „Ma redescopar ca adolescenta“

„Trebuie sa-i ajutam sa-si dea seama cine sunt. Si nu-ti poti da seama cine sunt daca nu descoperi asta cu entuziasm impreuna cu ei”, a adaugat ea.

Nesiguranta unei mame celebre

Angelina a marturisit ca misiunea de parinte nu este usoara. „Nu sunt un parinte perfect, nici pomeneala”, a recunoscut ea. „In fiecare zi simt ca nu fac nimic cum trebuie. Si sunt dura cu mine, fiindca ma intreb de multe ori: ‘Oare fac ceea ce trebuie? Am zis ce trebuie?’.”

„Copiii mei au facut multe, multe lucruri admirabile. Bunatatea copiilor mei a fost o mare vindecare pentru mine”, a conchis actrita americana.

Foto: Getty Images.