Ben Affleck si Marc Anthony inca mai tin la Jennifer Lopez: Amandoi se intrec in superlative

1
De Maria Constantin
9 apr. 2021

Fostii parteneri ai cantaretei au numai cuvinte de lauda despre J.Lo. Cel mai mult ii impresioneaza cat de mult poate sa munceasca.

Nu doar ca a reusit sa ramana in relatii foarte bune cu doi dintre fostii ei iubiti, dar i-a si determinat sa-si arate public admiratia pentru ea – e o reusita cu care doar Jennifer Lopez se poate mandri.

Intr-un articol publicat de revista InStyle, mai multi prieteni apropiati si colegi au vorbit despre relatia lor cu Lopez, iar dintre acestia nu puteau lipsi actorul si regizorul Ben Affleck si cantaretul Marc Anthony.

J.Lo a fost logodita cu Affleck in 2002 si de atunci cei doi au ramas prieteni. Ea a fost casatorita cu Marc Anthiny intre 2004 si 2014 si au doi copii impreuna, gemenii Max si Emme Muñiz, in varsta de 13 ani, noteaza Harper’s Bazaar.

Pledoaria lui Marc: „Cel mai muncitor om”

Atat Anthony, cat si Affleck au avut numai cuvinte frumoase despre relatia cu artista in mesajele transmise revistei. „Remarcabil la Jennifer Lopez este abilitatea ei de a vedea si de a intelege lucrurile inainte de a se intampla. Inainte chiar de a veni cu o idee, a vizualizat-o de o mie de ori. Iar daca cineva ii spune ca s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee, spune: ‘Inca n-ai vazut-o'”, a explicat Marc Anthony.

„In noua din zece situatii, se impune. E prima care intra in incapere si ultima care iese. Cel mai muncitor om pe care il stiu. Cand eram impreuna, era destul de diferita de mine. Asta s-a schimbat de atunci. Am invatat atatea de la ea. Ea e originalul!”, a mai spus Anthony in „pledoaria” sa.

Omagiul lui Ben: „Are un mare talent”

La randul lui, Affleck i-a adus un omagiu fostei sale iubite, aratand ca nu a vazut pe cineva care sa munceasca mai mult decat Lopez: „Credeam ca muncesc destul de mult, dar am fost complet umilit si surclasat de ceea ce facea ea in fiecare zi, de seriozitatea cu care isi privea munca, de linistea si dedicarea cu care isi indeplinea obiectivele si de modul in care revenea si isi dubla eforturile”, a spus actorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Guacamouly 🥑 (@guacamouly)

Trucul neasteptat care o ajuta pe Jennifer Lopez sa arate perfect in costum de baie

„Ea ramane si azi cea mai muncitoare persoana pe care am intalnit-o in aceasta industrie. Are un mare talent, dar lucreaza din greu pentru succesul sau si sunt foarte fericit pentru ea, fiindca obtine aprecierea pe care o merita”, a adaugat el.

Raspunsul artistei la intrebarile lui Affleck

Affleck i-a pus, cu aceasta ocazie, fostei sale iubite intrebarea la care toata lumea ar dori sa afle raspunsul. De fapt, Ben nu s-a putut rezuma doar la una: „Cum reusesti sa arati atat de bine dupa atatia ani? Unde este fantana tineretii tale? De ce arati la fel ca in 2003 si eu arat ca la 40, in cel mai bun caz?”, i-a transmis actorul.

Lopez i-a raspuns in stilul sau caracteristic: „Nu am niciun secret de frumusete, cu exceptia JLo Beauty. Ben e haios! Si el arata destul de bine.”

Foto: Instagram/@jlo