Beyoncé a vorbit despre sarcinile pe care le-a pierdut: „Sa fiu numarul 1 nu a mai fost o prioritate pentru mine“

1
De Maria Constantin
12 dec. 2019

Vedeta a marturisit intr-un interviu ca sarcinile pierdute au invatat-o ca trebuie sa aiba grija de ea.

Chiar daca are o cariera de top si continua sa se numere printre cei mai importanti artisti din lume, definitia succesului s-a schimbat radical pentru Beyoncé dupa ce a devenit mama. Intr-un interviu publicat de editia din ianuarie 2020 a revistei ELLE, castigoarea premiului Grammy a marturisit ca s-a simtit vulnerabila dupa ce a nascut si a explicat cum a schimbat-o aceasta experienta.

Subiectul s-a dezvoltat cand vedeta a fost intrebata daca s-a simtit dezamagita pentru ca albumul „Lemonade” si filmul de concert „Homecoming” nu au fost premiate.

„Am inceput sa caut profunzimea atunci cand viata mi-a dat lectii de care nu stiam ca aveam nevoie. Succesul arata altfel acum pentru mine. Am invatat ca toata durerea si pierderea este, de fapt, un dar”, a raspuns Beyoncé.

„Dupa ce am avut o sarcina dificila, mi-am luat un an ca sa ma concentrez pe sanatatea mea”, a continuat ea.

Cum si-a sarbatorit Beyonce ziua de nastere: Petrecerea a inceput cu cateva zile inainte

Cantareata in varsta de 38 de ani a mai spus ca sarcinile pierdute au invatat-o ceva pretios despre ea insasi: „Sarcinile pierdute m-au invatat ca trebuie sa fiu mama pentru mine inainte de a fi mama pentru altcineva”, a spus ea. „Atunci s-a nascut Blue, iar cautarea pentru tinta mea a devenit mai adanca. Am murit si am renascut in relatia mea, iar cautarea sinelui a devenit si mai puternica. E greu pentru mine sa ma intorc inapoi. Sa fiu numarul 1 nu a mai fost prioritatea mea”, a marturisit Beyoncé.

„Adevarata mea victorie este sa creez arta si o mostenire care va trai mult dupa mine. Asta este implinirea mea”, a adaugat ea.

Chiar daca nu o mai intereseaza atat de mult premiile, munca artistei pentru remake-ul filmului Disney „The Lion King” este recunoscuta acum, noteaza Harper’s Bazaar. Piesa „Spirit”, a carei co-autoare este Beyoncé, tocmai a fost nominalizata la Globurile de Aur.

Foto: Getty Images.