Cadoul special pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck de Ziua Indragostitilor

1
De Maria Constantin
15 feb. 2022

Ben Affleck s-a straduit si a reusit sa-i ofere iubitei sale un dar „in avans“ de Valentine’s Day.

Cel mai mediatizat cuplu celebru al momentului a sarbatorit Ziua Indragostitilor. Jennifer Lopez si Ben Affleck au urmarit duminica seara pe stadion finala campionatului american de fotbal, Super Bowl 2022, disputata intre echipele Los Angeles Rams si Cincinnati Bengals.

Lopez si Affleck au fost prezenti pe stadionul din Inglewood, California alaturi de alte staruri, printre care Cardi B, Offset, Olivia Rodrigo, Becky G, Keke Palmer, Storm Reid, Demi Lovato, Taraji P. Henson si Bella Poarch, scrie People.

Cu doi ani in urma, Jennifer Lopez a participat la Super Bowl in ipostaza de artista. Vedeta acum in varsta de 52 de ani a sustinut atunci in pauza meciului, in intervalul comercial denumit Pepsi Halftime Show, un recital impreuna cu Shakira.

Cele doua cantarete au fost primele artiste de origine latino care au cantat la Super Bowl, noteaza publicatia citata.

Un dar in avans de Ziua Indragostitilor

Aparitia de duminica seara survine dupa ce Jennifer Lopez a dezvaluit cadoul pe care iubitul sau i l-a facut in weekend: Affleck a creat o versiune personalizata a piesei „On My Way” din noul film in care ea joaca, „Marry Me”, ca „un dar in avans de Valentine’s Day”.

In clipul original de patru minute, lansat in decembrie, sunt incluse mai multe imagini din timpul primei lor relatii, din 2002 pana in 2004. „Urmarindu-l m-a facut sa ma gandesc la aventura iubirii noastre, la intorsaturile ei neasteptate si la faptul ca atunci cand ceva este adevarat poate dura pentru totdeauna. Mi-a topit inima de-a binelea”, a scris Lopez in newsletterul ei, On The JLo.

Actrita si cantareata le-a spus, totodata, fanilor, ca videoclipul este „foarte special si personal” si ca in mod normal l-ar fi aratat doar celor din cercul ei de apropiati.

Lopez si Affleck s-au logodit in noiembrie 2002, la scurt timp dupa ce a inceput relatia lor, dar s-au despartit in ianuarie 2004. Cei doi sunt din nou impreuna din 2021.

La inceputul saptamanii trecute, Ben Affleck (49 de ani) si Lopez au participat la premiera de la Los Angeles a comediei „Marry Me”, lansata vineri, in care joaca actrita si cantareata de origine portoricana. Cei doi au pozat zambitori pe covorul rosu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de C 💍🤍. (@benniferforever_)

O poveste frumoasa de dragoste si o a doua sansa

Jennifer Lopez a declarat intr-un articol publicat saptamana trecuta de People ca se simte „foarte norocoasa, fericita si mandra” ca este cu Affleck. „E o poveste frumoasa de dragoste careia i-am dat o a doua sansa”, a spus ea despre relatia lor refacuta dupa 17 ani.

Cum a reusit Jennifer Lopez sa ramana in top: „Mama m-a invatat sa fiu dura”

„Amandoi ne-am gandit ‘Oau, suntem asa de fericiti si nu vrem sa intram din nou in jocul asta. Suntem mai in varsta acum, suntem mai destepti, avem mai multa experienta, suntem in puncte diferite din vietile noastre, avem copii acum si trebuie sa fim constienti de lucrurile astea’. Suntem asa de protectori fiindca e un moment asa de frumos pentru noi toti”, a declarat vedeta.

„Nu-ti poti imagina niciodata asa ceva”

Miercuri, J.Lo a aparut in „The Ellen DeGeneres Show” pentru a-si promova noul film si a vorbit si despre relatia cu Affleck, spunand ca amandoi au fost surprinsi de refacerea legaturii lor.

„Ti-ai fi imaginat vreodata ca cercul se va reface complet si se va incheia asa?”, a intrebat-o Ellen DeGeneres. „Nu cred ca a fost cineva mai surprins decat noi. Nu, nu poti sa-ti imaginezi niciodata ca se poate intampla asa ceva. E un lucru frumos”, a raspuns Lopez.

Foto: Instagram/@jlo